Arhiva stiri septembrie 2019

Joi, 05 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Următorul Porsche electric ar putea fi succesorul lui 718 Cayman: “Vom lua o decizie în cel mult 12 luni”

Porsche susține că succesorul lui 718 Cayman este favorit să devină al doilea model electric din gamă, după noul Taycan. O decizie finală în acest sens va fi luată în cel mult 12 luni, potrivit constructorului.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Industrie | 2 comentarii

FCA pregătește producția SUV-ului Tonale și a lui Panda Hybrid: investiții de un miliard de euro pentru uzina din Pomigliano

Grupul FCA va investi circa un miliard de euro pentru a începe producția noului SUV Alfa Romeo Tonale și a lui Fiat Panda Hybrid. Cele două modele vor fi produse la uzina italiană din Pomigliano.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 26 comentarii

Acesta este noul Porsche Taycan, primul model electric al mărcii germane: până la 761 CP și autonomie de 450 de kilometri

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Taycan. Primul model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi disponibil în versiuni Turbo și Turbo S. Cea mai generoasă dintre acestea va oferi până la 761 de cai putere. Bateria de 93.4 kWh este capabilă să asigure o autonomie de până la 450 de kilometri.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Formula 1 | 15 comentarii

Verstappen va fi retrogradat pe ultima poziție a grilei în cursa de la Monza: "Voi putea ajunge cel mult pe locul cinci"

Max Verstappen va utiliza la Monza cel mai nou update introdus de Honda pentru motor, motiv pentru care va pleca de pe ultima poziție a grilei, însă pilotul Red Bull este optimist că poate termina pe locul cinci.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Concepte

Un nou teaser pentru conceptul Hyundai 45: prezentarea oficială va avea loc în 10 septembrie

Hyundai a publicat un nou teaser pentru conceptul 45 pe care îl va prezenta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Țintă atinsă pentru Volkswagen: peste 30.000 de pre-comenzi pentru modelul electric ID.3 1st

Volkswagen a anunțat că au fost înregistrate peste 30.000 de pre-comenzi pentru modelul electric ID.3 1st. Versiunea de lansare este echipată cu un motor electric de 204 CP și promite o autonomie de până la 420 de kilometri.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

McLaren exclude lansarea unui hypercar electric: greutatea bateriilor este cauza amânării acestui proiect

McLaren susține că lansarea unui hypercar electric este exclusă, pentru moment, din cauza greutății bateriilor și pentru că performanțele obținute nu ar fi pe măsura așteptărilor. Până la un McLaren electric, britanicii se vor concentra pe hibrizii plug-in, a căror pondere în vânzări ar trebui să fie de 50% până în 2022.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4, Audi A1 și SsangYong Korando

Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4 și Audi A1 au obținut 5 stele în testele Euro NCAP. De asemenea, Korando devine primul model al constructorului SsangYong care obține calificativul maxim.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Faraday Future îl recrutează pe creatorul lui BMW i8: compania va începe producția unui SUV electric de 1.000 de cai putere în 2020

Faraday Future, companie care vrea să rivalizeze cu Tesla, l-a numit în poziția de CEO pe Carsten Breitfeld, omul care a lucrat timp de 20 de ani la BMW și cel care a supervizat dezvoltarea supercar-ului i8. Breitfeld are misiunea să lanseze în producție primul model electric de la Faraday, un SUV de 1.000 de cai putere, începând de anul viitor.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Concepte

Prima schiță cu noul concept electric pregătit de Mercedes-Benz: prezentarea oficială va avea loc în septembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser cu noul concept electric pe care îl va prezenta săptămâna viitoare la Frankfurt.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Intern

Proiect de modificare a decontării directe la RCA: șoferii vor avea termen limită pentru prezentarea decontului reparației, altfel riscă să piardă suma primită

Beneficiarii decontării directe a poliților de asigurare RCA vor avea la dispoziție un termen limită în care să prezinte asiguratorului propriu decontul reparației vehiculului, altfel riscă să returneze suma primită prin decontare directă, se arată într-un proiect legislativ. În plus, reparația va trebui efectuată într-un service autorizat.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Primele imagini cu versiunea de serie Honda e: modelul electric va avea 154 CP și autonomie de 220 de kilometri

Primele imagini cu versiunea de serie pentru Honda e arată că modelul electric de oraș va păstra designul conceptului. Honda e va avea o versiune de top de 154 de cai putere și o autonomie de 220 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi | 8 comentarii

Nissan a prezentat noua generație Juke: SUV-ul nipon are un design nou, oferă mai mult spațiu la interior și integrează tehnologii moderne

Noua generație Nissan Juke are un design îmbunătățit, dimensiuni exterioare mai mari și un interior redesenat. Pentru moment, singura motorizare anunțată de japonezi este cea de un litru cu 117 CP.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Drive test | 4 comentarii

Test Drive Lexus LC500h - Erou în misiune

Din când în când, producătorii auto lansează mașini spectaculoase, mașini care pot crește imaginea brandului și pot da naștere unor pasiuni arzătoare. În cazul Lexus, această mașină care și-a asumat misiunea de erou al gamei este coupe-ul LC.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Lumea auto din spatele mașinilor: o companie românească a ajuns reperul traducerilor tehnice premium la nivel mondial

Lumea mașinilor cuprinde o zonă mult mai largă decât cea pe care o acoperă o primă privire. Iar Andrei Ioviță, un antreprenor brașovean, a deschis acum 17 ani o afacere care pune România pe harta traducerilor tehnice premium: altalingua.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Opel oferă detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare pentru Corsa-e: 12 minute pentru autonomie de 100 kilometri

Opel a oferit o serie de detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare disponibile pentru Corsa-e, modelul electric care va fi disponibil începând din primăvara anului viitor.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Modele noi | 8 comentarii

Volkswagen va lansa un "coupe urban": modelul va fi proiectat în Brazilia și vândut în Europa începând din 2021

Volkswagen a publicat un teaser cu un model "coupe urban" pe care îl va proiecta în Brazilia și care va fi produs și în Europa începând din 2021.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Formula 1 | 14 comentarii

Leclerc susține că este pregătit să lupte pentru titlul mondial: "În ultimele 6 sesiuni de calificări am fost într-o formă mai bună decât Vettel"

Charles Leclerc susține că este pregătit să lupte pentru titlul mondial după ce a obținut la Spa-Francorchamps prima victorie din carieră și scoate în evidență prestațiile mai bune din calificări comparativ cu Sebastian Vettel.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Sian, cel mai puternic Lamborghini de serie de până acum: sistem mild-hybrid la 48V cu supercapacitor, 819 CP și sub 2.8 secunde pentru 0-100 km/h

Lamborghini a publicat primele imagini cu noul Sian. Supercar-ul este echipat cu un sistem mild-hybrid la 48V și cu motorul V12 de 6.5 litri. Publicul va putea admira noul Lamborghini Sian în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Intern | 9 comentarii

RAR a controlat peste 33.000 de mașini în trafic, în primele 6 luni: aproape 50% dintre ele, cu probleme tehnice majore

Registrul Auto Român a verificat în trafic peste 33.000 de mașini, în prima jumătate a anului. RAR a descoperit probleme tehnice majore la aproape 50% dintre ele, în timp ce peste 1.700 de vehicule prezentau pericol iminent de accident.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru