Arhiva stiri septembrie 2019

Marti, 03 Septembrie 2019 | Industrie

Renault susține că nu negociază din nou fuziunea cu Fiat-Chrysler: "Prioritatea noastră este parteneriatul cu Nissan"

Renault susține că nu a reluat negocierile cu Fiat-Chrysler pentru o fuziune, întrucât prioritatea constructorul francez este reprezentată de parteneriatul cu Nissan.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Modele noi

Noutăți în gama Ferrari: F8 Tributo Spider și 812 GTS debutează în cursul lunii septembrie

Ferrari pregătește două modele noi cu plafon retractabil: F8 Tributo Spider și 812 GTS. Conform informațiilor, ambele modele vor fi prezentat în cursul lunii septembrie.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Economic

Înmatriculările Dacia au scăzut în Franța cu 29% în luna august: efect secundar după introducerea testelor WLTP

Dacia a înmatriculat 8.000 de unități în Franța în luna august, în scădere cu 29%, însă rezultatul are drept cauză valul de înmatriculări din august 2018 determinat de introducerea noilor teste WLTP.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Industrie

Restructurarea Continental: divizia Powertrain va deveni o companie de sine-stătătoare sau va fi listată parțial la bursă

Continental a anunțat că divizia Powertrain ar putea să devină o companie de sine-stătătoare, aceasta fiind o alternativă la listarea parțială la bursă. Furnizorul auto se pregătește de o restructurare semnificativă, cu 9 fabrici în pericol să fie închise, iar 4.000 de angajați pe punctul de a rămâne fără locuri de muncă.
Marti, 03 Septembrie 2019 | General

Video. Pilotul de raliuri Esapekka Lappi a testat utilitara Citroen Berlingo pe o probă de macadam

Esapekka Lappi, unul dintre piloții Citroen implicați în actualul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, a testat utilitara Berlingo pe o probă de macadam din cadrul școlii Langley Park din Essex, Marea Britanie.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Hyundai a prezentat noua generație i10: modelul de oraș primește îmbunătățiri de design și tehnologie modernă la interior

Hyundai i10 a primit o nouă generație care oferă un design exterior mai sportiv și un interior modern cu sistem de infotainment de 8 inch și încărcare wireless pentru telefoane.
Marti, 03 Septembrie 2019 | Modele noi

Ediție limitată pentru actualul BMW M4 Coupe: versiunea M Heritage propune culori speciale pentru caroserie, accesorii noi de interior și motorizare cu 450 CP

BMW a pregătit o nouă ediție specială pentru M4 Coupe. Doar 750 de unități M Heritage vor fi produse, iar clienții vor putea alege, printre altele, din trei nuanțe speciale de caroserie. Prezentarea oficială a lui M4 Coupe M Heritage va avea loc în 13 septembrie.
Luni, 02 Septembrie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M2 CS, spionat pe Nurburgring: versiunea de top a coupe-ului german va debuta în cursul acestui an

BMW pregătește o versiune Club Sport pentru actualul M2 Competition. Un prototip de teste a fost surprins în timpul sesiunilor de la Nurburgring, iar conform zvonurilor, motorul de 3.0 litri va oferi peste 440 CP. Debutul va avea loc în cursul acestui an.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Intern | 27 comentarii

Modificări în proiectul pentru taxa de poluare din București: va fi plătită de toate mașinile cu motoare non-Euro, Euro 1 și Euro 2, indiferent de județ

Proiectul taxei de poluare pentru București va fi modificat pentru ca aceasta să fie plătită pentru circulația în Capitala indiferent de județul în care este înmatriculată mașina.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Teaser video cu viitorul model pregătit de Lamborghini: supercar-ul va fi prezentat la Frankfurt

Lamborghini a publicat un teaser video care anunță lansarea unui nou supercar. Conform informațiilor, italienii pregătesc un model cu sistem de propulsie plug-in hybrid și cu un design inspirat de conceptul electric Terzo Millennio.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre performanțele lui Porsche Taycan: sportiva electrică are nevoie de 10.17 secunde pentru o repriză 0-146-0 km/h

Porsche Taycan are nevoie de numai 10.17 secunde pentru a accelera de la 0 la 146 km/h și să frâneze până la oprire, potrivit unui test desfășurat pe un portavion.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Primele imagini cu Skoda Scala în versiunea Monte Carlo: ediția specială va fi lansată la Frankfurt

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Scala Monte Carlo. Nivelul de echipare propus de cehi promite o serie de modificări de ordin estetic și câteva îmbunătățiri pentru interior.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Septembrie 2019 | General | 1 comentariu

Tesla pregătește noi funcții software: șoferii vor putea programa încărcarea bateriei

Tesla va lansa în curând un update software care va include funcția Smart AC Charging, care cel mai probabil va permite șoferilor să programeze încărcarea bateriei în funcție de momentul în care urmează să pornească la drum.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a stabilit un nou record de viteză: modelul din Molsheim a trecut de bariera celor 490 km/h

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a reușit să ruleze cu 490.48 km/h. Hypercar-ul din Molsheim stabilește astfel un record pentru cea mai rapidă mașină de producție. În același timp, Bugatti devine primul producător care trece de bariera celor 483 km/h (300 de mile pe oră).
Luni, 02 Septembrie 2019 | Concepte | 2 comentarii

Cupra prezintă conceptul Tavascan: SUV-ul electric are 306 CP și autonomie de 450 de kilometri

Cupra a prezentat Tavascan, conceptul unui SUV electric ce dezvoltă 306 CP și care promite o autonomie de până la 450 de kilometri cu ajutorul bateriei de 77 kWh. Conceptul Tavascan poate parcurge repriza 0-100 km/h în mai puțin de 6.5 secunde.
Luni, 02 Septembrie 2019 | General

Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China: 7 minute și 38.585 secunde pentru prototipul electric

Prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China cu o lungime de 11.3 kilometri și 99 de viraje, după ce a fost cronometrat cu 7 minute și 38.585 secunde.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Ediții limitate pentru BMW i3s și i8: nemții au pregătit mici modificări de exterior, cât și accesorii speciale la nivelul interioarelor

BMW anunță lansarea versiunilor i3s RoadStyle și i8 Ultimate Sophisto. Varianta specială a modelului electric va fi asamblată în 1.000 de unități, în timp ce noua versiune a sportivului plug-in hybrid va fi produsă în 200 de exemplare.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Ford pregătește un facelift pentru S-Max: primele imagini, "scăpate" în configuratorul pentru piața germană

Primele imagini cu facelift-ul lui Ford S-Max au apărut accidental în configuratorul constructorului pentru piața germană și arată modificări minore de design pentru monovolum.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Kia lansează versiuni plug-in hybrid pentru XCeed și Ceed Sportswagon: autonomie de 60 de kilometri, vânzările încep în 2020

Kia a anunțat lansarea versiunilor plug-in hybrid pentru XCeed și Ceed Sportswagon. Autonomia electrică este estimată la 60 de kilometri, iar sistemul de propulsie dezvoltă un total de 141 de cai putere și 265 Nm. Vânzările celor două modele cu versiuni PHEV vor începe din 2020.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Un teaser video nou cu viitoarea generație Nissan Juke: SUV-ul nipon va fi prezentat în 3 septembrie

Noua generație Nissan Juke va fi prezentată în 3 septembrie. SUV-ul nipon va avea "o identitate unică și un plus de personalitate". De asemenea, noul Juke va miza pe un ampatament mărit și va oferi mai mult spațiu la nivelul cabinei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru