Arnold Schwarzenegger își împrumută vocea aplicației Waze

de Sebastian Toma
Miercuri, 17.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Arnold Schwarzenegger a semnat un parteneriat cu Waze, aplicația dedicată șoferilor deținută de Google, prin care vedeta își împrumută vocea pentru funcția de navigație a aplicației.

40 de ani mai târziu, ceea ce era văzut drept cel mai mare defect al meu a devenit cea mai apreciată trăsătură. Oamenilor le place accentul meu și l-am folosit din plin pentru înregistrările făcute în studio pentru Waze.

Arnold Schwarzenegger
Actor
Arnold Schwarzenegger, actorul american originar din Austria, și-a împrumutat vocea pentru sistemul de navigație al aplicației Waze. "Stejarul Austriac" va da indicații de navigație șoferilor din lumea întreagă prin aplicația cumpărată de Google în 2013. Parteneriatul dintre Arnold și Waze are ca scop promovarea celei mai recente pelicule din seria Terminator și va folosi din plin carismaticul accent al austriacului, tema vocală fiind cea a robotului T-1000. Cei de la Waze își vor lăsa cei 50 de milioane de utilizatori să fie ghidați de vocea lui Schwarzenegger pentru o perioadă de o lună, după care această selecție nu va mai fi disponibilă în meniul popularei aplicații.

Schwarzenegger este încântat de faptul că vocea sa a fost aleasă pentru un sistem de navigație și vede evoluția tehnologiei din ultimele decenii drept o ironie: "În 1984, când am filmat primul Terminator, era Science Fiction când vorbeam despre o lume condusă de roboți.

Acum, roboții îți spun unde să conduci', explică actorul în vârstă de 67 de ani. La începutul carierei sale, Schwarzenegger a fost refuzat de o scoală de actorie pe fondul accentului său puternic, aceștia completând refuzul culturistului cu afirmația că nu va deveni niciodată celebru dacă nu reușește să scape de accent.

Arnold promite să încânte fanii Terminator cu interpretarea proprie a indicațiilor oferite de aplicația Waze.

Urmareste Automarket
Aplicația Waze este gratuită și a ajuns să fie folosită de 50 de milioane de oameni la nivel global. Google a cumpărat Waze în 2013, când aplicația avea doar 15 milioane de utilizatori.
Pe lângă indicații de navigație, Waze le oferă șoferilor informații cu privire la starea drumurilor, zonele aglomerate și poziția mașinilor de poliție. Aplicația se bazează pe datele furnizate voluntar de utilizatorii săi.

Via USAToday

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru