Cât costă noua Dacia Spring în Marea Britanie? Start de la 15.000 de lire sterline

de Tiberiu Safta
Miercuri, 13.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a dezvăluit oficial prețurile noului Spring facelift pentru piața din Marea Britanie. Pe această piață, noul model electric de oraș are un preț de pornire de 14.995 de lire sterline.

În luna februarie am făcut cunoștință oficial cu noua Dacia Spring facelift, versiunea actualizată a primului model electric al mărcii de la Mioveni. Noul Spring facelift aduce un design nou atât la exterior, cât și în interior, precum și tehnologie pentru încărcare bidirecțională și mai multe sisteme de siguranță în standard.

Acum, Dacia a dezvăluit oficial prețurile noului Spring facelift pentru piața din Marea Britanie. Astfel, noul model propune un preț de pornire de 14.995 de lire sterline. Cu alte cuvinte, acest preț este echivalentul a circa 17.500 de euro. Cea mai ieftină versiune primește motorul de 45 de cai putere, geamuri electrice în față, un sistem multimedia cu un ecran tactil de 7 inch și senzori de parcare în spate.

Echiparea Expression, cea de bază pentru piața din Marea Britanie, poate fi dotată opțional și cu motorul de 65 de cai putere, precum și cu jante mai mari, de 15 inch. Această configurație pleacă de la 15.995 de lire sterline.

La final, echiparea de top Extreme pleacă de la 16.995 de lire sterline și aduce ornamente decorative noi, geamuri electrice în spate, un ecran central de 10 inch și conexiune wireless pentru telefon.

Prețurile noii Dacia Spring facelift pentru piața din România vor fi anunțate în a doua jumătate a anului.

via Autocar

Comentarii (8)

  • Doar Sandero e mai ieftina, în Marea Britanie.
    3 12
  • O caruta.. de bani pentru, sa zicem, o masina de unica intrebuintare, da, da, pentru ca la prima defectiune trebuie sa fii pregatit s-o tragi pe dreapta cateva luni pana ajunge piesa de schimb.

    Asa ca save your money si fugiti de aceasta oferta cat vedeti cu ochii!
    17 10
  • George Simion
    misto. make china great again! dar la masina electrica trebuie optionale pt geamuri spate electrice? :)
    1 13
  • https://www.msn.com/en-xl/news/other/electric-cars-release-more-toxic-emissions-than-petrol-powered-vehicles-and-are-worse-for-the-environment/ar-BB1jksQd
    8 3
  • https://www.antena3.ro/externe/masina-electrica-ieftina-rival-chinez-tesla-703318.html
    0 3
  • Trebuie mentionat ca versiunea de 15k euro nu are aer conditionat conform unor stiri de pe alte site-uri. Ce-i drept in Anglia nici nu prea-ti trebuie.
    4 0
  • Banditos
    In Anglia incepe sa-ti trebuiasca AC-ul.
    0 3
  • service-ul e un dezastru...nici macar in garantie nu poti pune masina pe roate.
    La 40000 discuri si placute de schimbat, amortizoare, baterie de 12 V...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru