Dacia Spring

Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima întâlnire cu Dacia Spring în România: un mix între nou și soluțiile simple ale vechilor Sandero și Logan

Dacia Spring a pășit pe pământ românesc, iar Automarket a luat parte la evenimentul dedicat prezentării primului model electric al mărcii de la Mioveni.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Economic

Prima comandă de flotă pentru Dacia Spring: o companie de închirieri auto din Franța va utiliza 3.000 de unități ale modelului electric

Dacia a primit o comandă de 3.000 de unități ale modelului electric Spring din partea companiei de închirieri auto E.Leclerc Location din Franța. Modelul va fi disponibil în toate cele 500 de centre de închirieri ale companiei începând din 1 martie 2021.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Modele noi

Primul preț oficial pentru Dacia Spring: modelul electric costă aproximativ 17.800 de euro în Ungaria

Dacia Spring, primul model electric al mărcii de la Mioveni, are un preț de vânzare de aproximativ 17.800 de euro în Ungaria. Clienții maghiari au epuizat deja toate cele 100 de unități disponibile la pre-comandă.
Duminica, 18 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia Spring: 8 lucruri neștiute despre primul model electric al mărcii de la Mioveni

Stații de încărcare pentru clienți, modificări structurale pentru Euro NCAP, deschiderea listelor de pre-comenzi sau momentul apariției mașinii pe străzi: avem toate informațiile legate de Dacia Spring, prima mașină electrică a mărcii de la Mioveni.
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia made in China: Dacia Spring, primul model electric al mărcii, va fi produs la uzina Renault-Dongfeng din Hubei, China

Dacia made in China: prima mașină electrică a mărcii va fi produsă la uzina Renault-Dongfeng din orașul Shiyan, provincia Hubei, China, și va fi importată în Europa.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia Spring, informații și imagini oficiale: prima Dacia electrică are autonomie urbană de aproape 300 de kilometri și se încarcă în mai puțin de o oră

Dacia a publicat primele imagini și informații tehnice despre Spring. Primul model electric Dacia are autonomie urbană de 295 de kilometri și se încarcă în mai puțin de o oră cu până la 30 kW. Spring va fi produs în China.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Modele noi

Teaser video pentru Dacia Spring: SUV-ul electric cu autonomie de 200 de kilometri va fi prezentat în 15 octombrie

Dacia a prezentat un teaser video pentru SUV-ul electric Spring. Modelul cu autonomie de 200 de kilometri va fi "cea mai accesibilă mașină electrică din Europa", iar prezentarea va avea loc în 15 octombrie la Paris.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia Spring va fi prezentată în 15 octombrie: "Cea mai accesibilă mașină electrică din Europa" va avea autonomie de 200 de kilometri

Dacia a anunțat că va prezenta modelul electric Spring în 15 octombrie, în timp ce vânzările vor începe în prima jumătate a anului 2021. Spring va fi "cea mai accesibilă mașină electrică din Europa" și va avea autonomie de 200 de kilometri.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Modele noi

Imagini cu Dacia Spring: SUV-ul electric apare într-o serie de brevete

Mai multe imagini cu SUV-ul electric Dacia Spring au apărut pe internet pe baza unor brevete înregistrate de producătorul român. Noul model va avea autonomie de 200 de kilometri și va fi disponibil din 2021.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault, despre prima mașină 100% electrică Dacia: “Versiunea de serie va fi foarte apropiată de concept; încercăm să ținem prețul cât mai jos”

Dacia Spring, prima mașină electrică a constructorului de la Mioveni, va avea o versiune de serie “foarte apropiată” de conceptul prezentat în luna martie, potrivit lui Laurens van den Acker, directorul de design al Grupului Renault. “Facem tot posibilul ca prețul să rămână cât mai jos,” a spus oficialul Renault.
Marti, 03 Martie 2020 | Concepte

Dacia Spring: prima mașină 100% electrică Dacia va fi lansată pe piață în 2021, cu autonomie de peste 200 de kilometri

Dacia a publicat primele imagini și informații despre conceptul pre-serie Spring Electric, care are o autonomie de peste 200 de kilometri și anticipează lansarea versiunii de serie în 2021.

Tag-uri similare

masini electrice, Dacia, Dacia Spring, masini electrice Dacia, Dacia Spring Electric, Spring Electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru