Dacia Sandero a fost al treilea cel mai înmatriculat model din Franța după primul trimestru

de Paul Cosma
Joi, 01.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După primul trimestru din 2021, Dacia Sandero ocupă poziția a treia în topul celor mai înmatriculate modele pe piața franceză, fiind depășit doar de Peugeot 208 și Renault Clio.

În luna martie, francezii au înmatriculat 182.624 de mașini noi, în creștere cu 191.4% față de perioada similară a anului trecut. Rezultatul vine însă în contextul în care luna martie 2020 a fost afectată puternic de restricțiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. 

Cel mai popular model Dacia din Hexagon continuă să se numere pe lista celor mai căutate modele de către clienții francezi. 

La finalul primelor trei luni, Sandero a fost al treilea cel mai înmatriculat model din Franța, cu 21.095 de unități, dintre care 18.162 de exemplare au fost ale noii generații. 

Sandero a fost depășit doar de Peugeot 208, cu 25.998 de unități înmatriculate, respective Renault Clio, cu 21.236 de exemplare. 

În top 10 se mai regăsesc, în ordine, Peugeot 2008, Citroen C3, Renault Captur, Peugeot 3008, Toyota Yaris, Renault Twingo și Renault Megane. 

Via CCFA

Comentarii (5)

  • tare asa
    practic numai masini franceze. chiar si yaris se fabrica tot in franta.

    succes pe mai departe daciei. au inceput sa apara si pe la noi noile logan si sandero. arata chiar bine-bine, eu unul recunosc ca intorc capul dupa ele.
    22 0
  • Seriff
    Este o masina ok raportata la pretul ei, dar motivul principal pentru care se vinde atat de bine este ca majoritatea o cumpara ca masina de oras/ cumparaturi/ munca, ei avand si o a doua masina pentru drumuri lungi, cam asta e scopul acestei masini, sa fie o masina de zi cu zi ieftina, noua, cu garantie si fara batai de cap, pentru confort, putere, stabilitate, siguranta, drumuri lungi iti trebuie clar o a doua masina.
    1 6
  • Da da, mai ales in zona Paris unde un loc de parcare poate fi si 50k euro atunci cand il gasesti, tot ce-si doresc oamenii este sa aibe 2 masini una pentru drum lung si una pentru oras asa ca sa unora de pe AM ca Dacia e masina de oras si daca iesi cu ea inafara isi pierde subit gravitatia si ajunge inexplicabil in copac.

    Unii au extrem de putine idei si extrem de fixe. Daca li se dezlipeste una din idei, ajung in deriva.
    5 1
  • Seriff
    Nu toata Franta sta in centrul Parisului, ca asa si in Bucuresti nu sunt locuri de parcare,e vorba de toata Franta, voi chiar credeti ca se vinde Sandero ca painea calda fiindca le place alora, se vinde fiindca e ieftina si cu 3 salarii o cumpara, pe langa multe alte lucruri pe care si le permit, cum ar fi inca o masina, daca nu doua.
    3 2
  • Bravo , bun com. :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru