Fantomele trecutului îl urmăresc pe Jeremy Clarkson: vedeta ar putea primi trei ani de închisoare în Argentina

de Bogdan Mirică
Luni, 02.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeremy Clarkson și o parte din echipa de producători a show-ului Top Gear ar putea primi până la trei ani de închisoare pentru scandalul din Argentina.

Deși acum se pregătește pentru o nouă emisiune auto alături de colegii săi Richard Hammond și James May, celebrul moderator Jeremy Clarkson este urmărit în continuare de fantomele trecutului.

Episodul filmat în Argentina pare să îi ridice în continuare probleme englezului. Plăcuța de înmatriculare folosită atunci de producătorii Top Gear pe mașina lui Clarkson făcea referire, accidental sau nu, la războiul dintre Marea Britanie și Argentina.

Speriată de mulțimea înfuriată, echipa show-ului englez a schimbat rapid plăcuța de înmatriculare, fără a realiza că acest lucru reprezintă o infracțiune în statul sud-american. Mai apoi, Jeremy Clarkson a condus mașina cu numerele schimbate.

Esential 3 ani de închisoare ar urma să primească Jeremy Clarkson și echipa.
Deși cazul fusese clasat, trei procurori au făcut apel și au redeschis urmărirea penală pentru Jeremy Clarkson, cel care conducea mașina cu două numere de înmatriculare, și pentru echipa de producători care le-a înlocuit.
Aceștia ar putea primi chiar și trei ani de închisoare dacă acuzațiile se dovedesc a fi adevărate.

Bineînțeles, cu condiția ca Marea Britanie să accepte un acord de extrădare pentru vedetă și ceilalți membri implicați în schimbarea plăcuțelor de înmatriculare. Un scenariu greu de imaginat, chiar și de către cei mai pesimiști.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru