Francezii care au comandat o flotă de Dacia Spring: “Prețul de închiriere va fi de circa 7 euro pe zi”

de Paul Cosma
Miercuri, 10.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania franceză de rent-a-car E.Leclerc Location, care a comandat 3.000 de unități ale modelului electric Dacia Spring, spune că mașina va putea fi închiriată la un preț de circa 7 euro pe zi.

Dacia Spring va ajunge în curând pe șoselele publice, în primă fază la clienții companiilor de car sharing sau rent-a-car. 

Prima comandă de flotă pentru Dacia Spring a venit în decembrie 2020, atunci când francezii de la E.Leclerc Location au cerut 3.000 de exemplare pentru serviciul lor de închirieri auto. 

Clienții companiei se vor putea bucura de Dacia Spring începând din luna martie, atunci când primele mașini vor ajunge în cadrul rețelei E.Leclerc. 

“În martie – aprilie, în funcție de capacitatea Renault de livrare, vom pune pe piață mașina electrică cea mai ieftină. Va fi 5 euro pe zi, la care se adaugă kilometrajul, în general asta va face 7 euro pe zi”, a declarat Michel Ecouard Leclerc, cel care conduce compania franceză, citat de profit.ro. 

Potrivit publicației, reprezentanții E.Leclerc și Renault au programat un eveniment de lansare oficială în data de 20 martie pentru livrarea primelor unități Dacia Spring. Din martie începe și campania de comenzi pentru mașinile private, care vor fi livrate din septembrie.

Via profit.ro

Comentarii (10)

  • E, la preturi din astea, intr-un oras aglomerat in care parcarile rezidentiale costa cat o garsoniera in orasele mai mici, multa lume s-ar putea sa renunte la a mai cumpara masina. La 7eur/zi car-sharing-ul nu mai este o fita ci o optiune serioasa pentru cei care nu fac multe drumuri prin tara.
    29 4
  • Ma intreb unde-i business-ul? La 5 euro pe zi cu o inchiriere de 365 de zile, ies 1800 euro pe an. Amortizarea masinii in conditiile astea ideale se face in 10 ani. La o inchiriere de 200 zile pe an, deja te duci in aproape 20 de ani amortizare.
    Ceva nu se pupa.
    26 2
  • @alex_cu_a_mic
    ei, stii cum e...oferte din alea cu "incepand cu ...." sau "de la ... euro/zi"

    ti-o da cu 5 euro pe zi daca te angajezi sa o inchiriezi pe perioada lunga, probabil cateva luni. foarte putini fac asta.

    daca o vrei insa doar pentru 1-2-3 zile cum face majoritatea, probabil tariful va fi in jur de 30-40 euro pe zi.
    22 1
  • covid-19
    La preturile astea o curata cineva zilnic sau macar saptamanal?
    Altfel va arata ca un autobuz unde pui mana pe bara si constati ca e cleioasa iar panza de pe scaun e asa de imbibata cu jeg ca zici ca-i data cu oua, sunca cu ketchup sau sos de usturoi. Ceea ce s-a si intamplat in realitate.
    N-as apela la asa ceva.
    12 9
  • Johnny
    Sunt foarte rentabile electricele pt inchiriere. Dr regula se foloseste cateva zile, deci daca o primesti incarcata full, poate nici nu e nevoie sa faci mai mult de o incarcare sau nici macar. De asemenea nu mai platesti benzina, eventual plstesti firmei contravaloarea incarcatului
    8 2
  • Dănuț Alin Niță
    Și gratis dacă ar fi....... tot o căruță va rămâne MADE IN CHINA
    :))))
    9 19
  • Eu mai folosesc SPARK si chiar vreau mai multe masini electrice la inchiriat, pentru ca acum nu le gasesti usor.

    O problema e cu parcatul lor, problema pe care la un taxi normal nu o ai.

    Pretul ala de 7euro/zi e ridicol. Cred ca o sa fie in primele 2 zile vreo oferta. :))
    10 0
  • Bine punctat de catre Ciprian.
    Daca ai treaba in centru, trebuie loc parcare (la fel ca la masina personala).
    Nu poti pur si simplu sa lasi masina ca pe o trotineta pe trotuar.
    Unde este avantajul?
    Mai ieftin (si mai simplu) iesi cu taxi.
    9 0
  • Momentan eu înțeleg ca E.Leclerc vor sa utilizeze car sharing sau rent-a-car in Franța.
    Situația in cazul Franței, cu TVA si bonusul pentru electrice persoane juridice de 5000€ (persoane fizice au 7000€) mașina va avea un preț de 10000€. Dar Franța vrea sa introducă încă un bonus, casezi o mașină poluantă si cumperi o electrica, mai primești încă un bonus de 5000€ deci E.Leclerc o va cumpăra la 5000€. Cred ca va fi mai mult de 7€, chestia cu numărul de Km este relativa. Cunosc zona pariziana destul de bine, presupun ca suma se va învârti in jur de 10€-12€/zi s i toata lumea câștiga
    In cazul României cu bonusul de 9300€ mașina va costa vreo 6200€
    5 2
  • Dănuț Alin Niță
    Vrabia mălai vizează :))))
    Dacia made in china o mare chinăzărie:))))
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru