Infiniti FX primeşte o nouă ediţie specială: Black and White edition

de Sebastian Toma
Luni, 07.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a introdus o versiune specială a modelului FX 30d, numită Black and White. Aceasta aduce o serie de dotări şi ornamente noi, fiind oferită doar pe nuanţele alb şi negru.

Infiniti FX a primit o ediţie specială numită Black and White. Aceasta este disponibilă exclusiv pe piaţa din Europa şi va fi oferită în doar 500 de unităţi. Ediţia specială a lui Infiniti FX este bazată pe nivelul de echipare Premium şi poate fi comandată atât în compania nuanţei Obsidian Black, cât şi în compania nuanţei Moolight White. Acest nivel de echipare integrează un set de jante din aliaj de 21 inch, finisate pe o nuanţă de argintiu şi include sistemul Around View Monitor.

Interiorul modelului primeşte un plafon negru, complementat de scaune, volan, feţe de uşi şi manetă a schimbătorului îmbrăcate în piele neagră cu cusături gri. Nivelul de echipare respectiv se bucură şi de un sistem multimedia cu touch-scren şi suport hard-disk, sistem tempomat inteligent, direcţie spate activă şi sistem continuu de ajustare a amortizoarelor.

Infiniti FX Black and White edition este echipat cu un motor V6 diesel de 2.993 centimetri cubi, care dezvoltă 238 CP la 3.750 rpm. Modelul are o cutie automată cu şapte trepte cu mod manual şi padele de schimbare a treptelor realizate din magneziu.

Cuplul maxim furnizat de propulsorul diesel este de 550 Nm şi este atins încă de la 1.750 rpm. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 8.3 secunde, iar viteza maximă este de 212 km/h. Consumul mediu al acestei motorizări este declarat la 9.0 litri în regim mixt.

Via Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru