Infiniti vizează un design mai atletic pentru modelele sale

de Mircea Meșter
Miercuri, 22.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelele Infiniti din viitorul apropiat vor renunţa la look-ul greoi şi se vor concentra pe un aspect mai "uşor" şi atletic. Modelul este noul concept Emerg-E, prezentat la Geneva, în luna martie.

Deşi modelele Infiniti sunt deja recunoscute de iubitorii maşinilor ca unele care ies în evidenţă printr-un design dinamic, viitorul apropiat ne va face cunoştinţă cu modele aplecate şi mai mult pe sportivitate şi elemente atletice. Într-un interviu acordat publicaţiei Automotive News, Shiro Nakamura - directorul diviziei de design Nissan şi Infiniti anunţă că modelele Infiniti vor evolua la nivel estetic, urmând să arate "mai uşoare şi mai <slabe>".

"Vrem un look mai atletic. Sunt mulţumit de designul modelelor noastre de astăzi. Infiniti are un look distinct, mai ales prin forma grilei şi prin alura caroseriei. Dar aş vrea să desenez maşini care să arate mai tinere, mai atletice, mai uşoare", spune Shiro Nakamura, care susţine că noua linie de design pe care o va aplica pe modelele Infiniti va putea să comunice mult mai uşor şi aspectul ecologic al modelelor japoneze.

Conform declaraţiilor designerului japonez, conceptul care ne arată o parte din ceea ce vor însemna modelele Infiniti în viitor este Emerg-E (foto), care a debutat în primăvara acestui an la Salonul Auto de la Geneva.

Emerg-E este prima maşină cu motor amplasat central creată de Infiniti şi este un hibrid care poate funcţiona până la 50 de kilometri în regim 100% electric. "Noua generaţie a gamei G va merge într-o direcţie similară", încheie Nakamura.

via Automotive News (înreg.)

Comentarii (2)

  • un oarecare
    Un brand extraordinar!Frumoase, fiabile, sigure, dar din pacate putin apreciate in RO!
    8 5
  • Problema e ca in Romania singurul dealer e in Bucuresti. Oricum design-ul e foarte bun si la modelele actuale, nu cred ca are nevoie de mari modificari.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru