Istoria cursei de 24 de ore de la Le Mans în 3 minute

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.02.2012
În avanpremiera cursei de anduranţă de la Le Mans, organizatorii Automobile Club de l'Ouest au publicat un clip video cu imagini de arhivă din istoria de 80 de ani a competiţiei.

Comentarii (3)

  • ...
    Din pacate fara Peugeot nu va mai fi spectacol, audi va domina din nou...
    Daca in ultimii 4 ani, LeMans-ul oferea adrenalina si emotii, probabil ca acest an va fi insipid, participarea celor de la toyota ka categoria LMP1 fiind probabil doar o acomodare, chiar daca beneficiaza de expierenta unor fosti piloti de la peugeot.
    Pacat ca peugeot chiar daca a castigat doar o data lemans in 4 ani de participare si 2 campionate de ILMC mai nou transformat in World enendurance inecpand cu 2012, nu va mai participa.
    pacat pt spectacol, pacat pt peugeot!
    0 2
  • frumos
    3 0
  • claudiu
    @ax
    Peugeot a participat 5 ani la Le Mans. Au debutat in 2007. Felicitari lor pentru victoria din 2009, dar din pacate, au suferit foarte mult la capitolul tactica de cursa. Si din lipsa de antrenament al mecanicilor care se ocupa de pitstop-uri, au pierdut foarte multe minute in timpul total al intrarilor la boxe in comparatie cu Audi. Asta i-a costat victoriile in 2008 si 2011.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru