KTM X-Bow, in competitie la Race of Champions '08

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.11.2008
X-Bow, prima masina construita de KTM, va fi condusa de Loeb si Schumacher la Race of Champions 2008.

Celebra Cursa a Campionilor, care se desfasoara anual pe stadionul Wembley din Londra si care aduna crema pilotilor din motorsportul mondial intr-o competitie antrenanta si plina de orgolii, va avea in 2008 un punct de reper extrem de interesant. Este vorba de X-Bow, prima masina construita de specialistii austrieci in motociclete de la KTM, model care va intra in concurs alaturi de Ford Focus WRC, Fiat 500 Abarth Assetto Corse si buggy-ul clasic si evenimentului competitiei de sfarsit de an.

"E un concept extrem de ingenios. Arata incredibil si de abia astept sa stau in spatele volanului la evenimentul din decembrie", a afirmat David Coulthard, care in acest an si-a anuntat retragerea din Formula 1.

Celelalte vedete care au confirmat participarea la Race of Champions 2008 sunt Michael Schumacher, Sebastien Loeb, Sebastian Vettel, Jenson Button, Andy Priaulx, Mark Webber, Troy Bayliss, Tom Kristensen, Mattias Ekstrom, Travis Pastrana si Carl Edwards.

via | Newspress

Comentarii (1)

  • roc08
    probabil ca in echipa "F1 Racing Great Britain" langa Coulthard o sa fie Hamilton. asa ar fi normal...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru