Mercedes-AMG C 63 facelift: modificări minore de design și îmbunătățiri la interior pentru toate versiunile de caroserie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 28.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a lansat noile C 63 și C 63 S facelift. Cele două versiuni sunt oferite alături de motorul V8 biturbo de 4.0 litri care produce 476 de cai putere în cazul versiunii AMG C 63, respectiv 510 CP pe varianta AMG C 63 S.

Mercedes-Benz a prezentat Clasa C și Clasa C T-Modell facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Câteva săptămâni mai târziu, nemții au publicat primele imagini cu versiunile C Coupe și C Cabrio facelift.

Acum, constructorul german lansează Mercedes-AMG C 63 și C 63 S facelift. Așa cum era normal, modificările se aplică pe toate versiunile de caroserie (sedan, break, cabrio, coupe). Nemții oferă modificări minore la nivel estetic, îmbunătățiri la interior și motorul V8 biturbo, disponibil în două versiuni de putere.

Mercedes-AMG C 63 facelift: date esențiale

● Asemeni versiunilor normale, AMG C 63 și AMG C 63 S facelift vin cu modificări estetice fine. Liniile rămân aceleași, schimbările vizibile rezumându-se la modificarea discretă a spoilerlor și a grilei. De asemenea, nemții au modificat semnătura luminoasă a blocurilor optice, au restilizat terminațiile sistemului de evacuare și au introdus jante cu design nou. 

● La nivelul habitaclului, AMG C 63 și AMG C 63 S facelift oferă un instrumentar de bord complet digital cu o diagonală de 12.3 inch. Designul ceasurilor poate fi modificat, producătorul oferind trei opțiuni: Classic, Sporty și Supersport. 

● Consola centrală este oferită cu un ecran cu o diagnală de 7 inch.

Opțional, clienții pot alege display-ul de 10.25 inch în format wide. Sistemul de infotainment oferă un meniu specific AMG care afișează informații despre motor, suspensie, evacuare sau transmisie. Pentru cei care vor să petreacă mai mult timp pe circuit, nemții vin cu software-ul AMG Track Pace. 

● Mercedes-AMG oferă pe C 63 și C 63 S facelift un volan modificat. Acum, acesta integrează zone tactile cu ajutorul cărora șoferul poate controla funcțiile sistemului multimedia. 

● Opțiunea Energizing este și ea prezentă. Sistemul are rolul de a asigura controlul elementelor de confort ale mașinii (climatizare, masaj, încălzire/ventilație în scaune, muzică, luminile ambientale) pentru a crește nivelul de bunădispoziție a șoferului.

● Mercedes-AMG C 63 și C 63 S facelift vor fi disponibile cu suspensia AMG Ride Control și cu un diferențial spate cu alunecare limitată. Prin intermediul AMG Dynamics, șoferii vor putea accesa șase moduri diferite de rulare: Slippery, Comfort, Sport, Sport+, Race și Individual. 

● Mercedes-AMG C 63 facelift va folosi motorul V8 biturbo de 4.0 litri care produce 476 de cai putere și 650 Nm începând cu 1.750 rpm.

Resursele unității vor fi puse în valoare cu ajutorul transmisiei AMG Speedshift MCT cu 9 rapoarte. Mercedes-AMG C 63 Sedan va accelera de la 0 la 100 km/h în 4.1 secunde (4.2 secunde pentru versiunile T-Modell și Cabrio; 4.0 secunde în cazul versiunii Coupe). Viteza maximă anunțată de producător este de 250 km/h (limitată electronic pentru Sedan, T-Modell și Coupe).

● Mercedes-AMG C 63 S facelift vine cu același motor de 4.0 litri biturbo. De această dată, unitatea produce 510 cai putere și 700 Nm. Nemții mizează tot pe o transmisie AMG Speedshift MCT cu 9 trepte. Sedanul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde (4.1 secunde pentru versiunile T-Modell și Cabrio; 3.9 secunde în cazul versiunii Coupe). Mercedes-AMG C 63 S Coupe și C 63 S Sedan vor avea o viteză maximă limitată electronic la 290 km/h, în timp ce versiunile T-Modell și Cabrio sunt limitate la 280 km/h. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru