Peste 20.000 de pre-comenzi pentru Volkswagen ID.3 1st în prima lună: nemții așteaptă încă 10.000 de rezervări până în septembrie

de Paul Cosma
Miercuri, 05.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen ID.3 1st, versiunea de lansare a primului model electric dezvoltat de constructorul german pe platforma MEB, a primit peste 20.000 de pre-comenzi în prima lună de la deschiderea listelor. Nemții așteaptă încă 10.000 de rezervări până în luna septembrie.

Volkswagen a deschis listele de pre-comenzi pentru modelul electric ID.3 în urmă cu o lună. Pentru început, clienții pot rezerva exclusiv versiunea ID.3 1st echipată cu bateria de 58 kWh (autonomie de 420 de kilometri conform standardului WLTP).

În primele 24 de ore de la deschiderea listelor de pre-comenzi, Volkswagen înregistrase deja 10.000 de rezervări. Acum, conform oficialilor producătorului german, peste 20.000 de europeni și-au arătat interesul pentru a cumpăra noul model electric și au depus și avansul de 1.000 de euro.

Până în luna septembrie, Volkswagen se așteaptă să primească încă 10.000 de rezervări, astfel încât să atingă un total de 30.000 de pre-comenzi pentru ID.3 1st.

Pe piața din România, Volkswagen a alocat 450 de unități, 20 dintre acestea fiind rezervate în primele 24 de ore de la deschiderea listelor.

Conform oficialilor Volkswagen, ID.3 va fi disponibil și cu baterii care oferă valori de autonomie de 330 de kilometri sau 550 de kilometri.

Pentru moment, acestea sunt singurele detalii tehnice oferite de nemți. Prezentarea lui Volkswagen ID.3 va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, urmând ca primele livrări să fie făcute începând cu iunie 2020.

Via Insideevs

Comentarii (5)

  • LEXMARK
    Saracii dealeri...
    Le-au bagat pe gat 20.000 de trotinete.
    Dc le mai si vand vom vedea pe strazi (sau nu).
    Altfel, inteleg ca s-a rezolvat cu timpul de incarcare, cu autonomia limitata si dinamica precara cauzata de pachetul greu de baterii si modelele electrice au devenit peste noapte o reala alternativa?...
    Retorica intrebarea ca stim cu totii ca nu sunt decat niste exercitii ieftine de marketing menite sa spele funinginea de pe DIESELGATE.
    7 15
  • @legsmarg, bisnitare, lasa gargara ... deocamdata supravietuiesti din vanzari de second hand-uri germane. Iti place sa le iei la o tura, sa le gasesti nod in papura si pe urma sa vii pe-aici sa aburesti.

    Ma mir ca la articolul cu lexusul ala nevandabil n-ai aparut cu nick-ul asta. Deocamdata, dealerii VW or sa vanda cum tu inca nu visezi. Acum nu-ti mai plac masinile electrice, cand e vorba de concurenta. Daca era o asiatica astmatica si obosita, erai in al noualea cer. O laudai pana iti amortea limba. Asa, e VW, deci simti nevoia sa dai in el fara mila, pentru ca nu-i asa, din cauza lui clientii de electrice / hibride n-or sa-ti mai calce pragul.
    10 10
  • VW ID 3.1st e un fel de Florin Salam al masinilor. Are valoare, ca la o nunta, se tot striga darul, 1 000 de ID-uri pentru fraierii din Romania, 10 000 de ID-uri pentru fraierii din Olanda, 20 000 de la VW -tepuitorul emisiilor, sa traiasca la multi ani! PENIBILii
    6 11
  • andrei
    ce e penibil? ca nu pricep. e un produs care va iesi pe piata. nu iti place, nu cumperi. in conditiile in care varianta asta va avea niste dotari incluse care altfel ar costa serios, nu vad de ce ar fi rau sa precomanzi, DACA erai deja hotarat ca vrei o electrica. in plus, daca nu s-ar fi vandut niciun model electric de la niciun producator. nu mai scotea nimeni noi modele.
    nu vad ce e penibil aici. au pacalit cu noxele? pai toti pacalesc ca ce au vrut birocratii aia tembeli de la UE nu s-a pupat cu realitatea. next time sa nu mai bage din burta planuri de scaderi de noxe irealizabile;
    4 4
  • ANDREI, aparatorul VW, sofer de Passat, nu?
    Hai las-o jos, nu zice nimeni ca nu se vand electricele dar sa anunt ca s-a mai vandut cate una in fiecare zi, e ceva exagerat. nu exista zi, sa nu fie o stire cu o masina care inca nu e pe piata.
    Ia-le apararea daca vrei si acuza UE dar problemele lor au fost in SUA, UE, nu a luat nici o masura, i-a mangaiat pe cap si le-a spus ca data viitoare sa aiba grija (sa nu fie prinsi)!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru