VW electric

Miercuri, 10 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Volkswagen reduce prețurile modelelor sale electrice în Europa

Volkswagen a anunțat că a redus din prețurile modelelor sale electrice ID în mai multe piețe din Europa. Această decizie vine în urma micșorării subvențiilor de stat din partea guvernelor europene.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Industrie

Volkswagen va lansa o nouă platformă pentru mașini electrice accesibile destinate Chinei

Potrivit celor mai noi informații, Volkswagen va lansa o nouă platformă dedicată mașinilor electrice accesibile pentru piața din China. Noua arhitectură va sta la baza a 4 modele viitoare, care vor costa mai puțin de 22.000 de euro.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Peste 20.000 de pre-comenzi pentru Volkswagen ID.3 1st în prima lună: nemții așteaptă încă 10.000 de rezervări până în septembrie

Volkswagen ID.3 1st, versiunea de lansare a primului model electric dezvoltat de constructorul german pe platforma MEB, a primit peste 20.000 de pre-comenzi în prima lună de la deschiderea listelor. Nemții așteaptă încă 10.000 de rezervări până în luna septembrie.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Flower Power electric: conceptul unui nou VW Microbus va fi prezentat în această săptămână

Volkswagen amestecă trecutul și viitorul într-un concept care va ieși în fața publicului în această săptămână la Las Vegas. Numele său este Budd-e și amintește de legendarul Bulli.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, VW, Concept, VW Bulli, VW electric, Budd-e, VW Bus, Bus electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru