Porsche: Victorie sextupla la Transsyberia Rally

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 31.07.2008
Porsche Cayenne S s-a impus din nou in Transsyberia Rally ocupand primele sase locuri in clasamentul final.

Esential

16 de echipaje se regasesc pe clasamentul final al Transsyberia Rally 2008 cu o masina Porsche Cayenne S.
23 de echipaje au reusit sa termine Transsyberia Rally in acest an.

Porsche Cayenne S a reusit sa se impuna pentru al doilea an consecutiv la Transsyberia Rally. In editia din acest an, 6 din cele 16 echipaje participante cu SUV-ul german care au terminat raliul, au reusit sa ocupe primele locuri la sfarsitul competitiei.

Daca anul trecut echipajul castigator cu Porsche Cayenne S Transsyberia a fost alcatuit din doi britanici, in raliul organizat in acest an a reusit sa se impuna un echipaj francez , terminand competitia pe primul loc. Pe urmatoarele 5 locuri s-au plasat echipaje din (in ordinea clasamentului de la locul 2 la 6): Spania, Germania, Portugalia, Rusia si al doilea echipaj din Germania format dintr-un spaniol si un german.

Seria SUV-urilor Porsche a fost intrerupta de un echipaj german participant cu un Toyota HZJ 80, fiind urmat de alte 4 echipaje cu Porsche Cayenne S. Alte automobile participante la Transsyberia Rally 2008 si care au terminat competitia au fost: Suzuki Grand Vitara 3D DDiS, Mercedes G 320, Land Rover Defender 90, Nissan Pathfinder si Land Rover Defender 110.

De mentionat, este faptul ca din cele 19 echipaje participante cu SUV-ul celor de la Porsche care au luat startul doar 16 au reusit sa termine raliul, iar dintre toate doar o parte au fost Cayenne S Transsyberia, celalalta parte fiind bazate pe versiunea normala a lui Cayenne S.

Via | Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru