Prima imagine teaser cu viitorul Mercedes-AMG E63 S facelift: modelul de performanță va fi prezentat în 18 iunie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 17.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat prima imagine teaser cu viitorul AMG E63 S 4Matic+ facelift. Prezentarea noii versiuni va avea loc în 18 iunie, iar sub capota modelului de performanță se va afla același V8 de 4.0 litri.

La începutul lunii martie, Mercedes-Benz a prezentat Clasa E facelift. Modelul de clasă mare pregătit de constructorul german a "suferit" câteva modificări la nivel estetic, a primit o serie de sisteme noi de siguranță și asistență, iar gama de motorizări propune versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid.

Recent, modelul a fost introdus și pe piața din România, prețul de pornire fiind de 54.263 de euro pentru versiunea echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 197 de cai putere. În prezent, cea mai puternică variantă se numește AMG E53 4Matic+, însă fanii versiunilor extreme vor face cunoștință și cu AMG E63 și AMG E63 S facelift.

Acum, oficialii producătorului german au publicat prima imagine teaser cu viitorul Mercedes-AMG E63 S 4Matic+ facelift, modelul urmând să fie prezentat în 18 iunie. Evenimentul pregătit de nemți va avea loc online începând cu ora 15:00, ora României.

Conform celor mai recente rapoarte, noile versiuni AMG E63 și AMG E63 S facelift vor fi echipate cu același motor V8 de 4.0 litri disponibil pe actualele variante.

Unitatea livrează 571 de cai putere și 750 Nm în cazul versiunii AMG E63, respectiv 612 CP și 850 Nm pe varianta AMG E63 S. Aceleași surse susțin că nemții nu vor introduce și sistemul mild-hybrid EQ Boost pe noile versiuni de performanță.

Totodată, în rapoartele apărute în ultima perioadă sunt menționate și o serie de îmbunătățiri la nivelul suspensiei. Clienții s-au plâns de fermitatea trenului de rulare, motiv pentru care inginerii AMG vor veni și cu o soluție orientată ceva mai mult către confort.

De asemenea, reprezentanții Mercedes-Benz au declarat că actualele Clasa E Coupe și Cabriolet facelift nu vor primi versiuni AMG din seria 63.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru