Prima schiță oficială: Infiniti va lansa cel mai avansat concept din gamă din punct de vedere tehnologic

de Cornel Șocariciu
Marti, 07.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti aduce un nou concept în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Japonezii spun că acesta va fi cel mai avansat produs din gamă din punct de vedere tehnologic.

Infiniti a publicat o schiță cu un viitor concept gata să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment programat să-și deschidă porțile în 28 noiembrie. Oficialii constructorului nipon spun că acesta va fi cel mai avansat produs din gamă din punct de vedere tehnologic.

Pentru moment, acestea sunt singurele detalii oferite de producătorul japonez. Conform anumitor zvonuri, conceptul pregătit pentru evenimentul din Los Angeles ar putea anunța un înlocuitor pentru SUV-ul QX70. În același timp, vocile spun că prototipul o să dispună de un sistem de conducere complet autonom și de un sistem de propulsie 100% electric.

Infiniti a testat un Q50 autonom pe străzile din Tokyo în urmă cu câteva săptămâni, iar tehnologia folosită pe sedanul amintit mai sus ar urma să fie integrată și pe prototipul pregătit pentru Salonul Auto de la Los Angeles.

Din punct de vedere estetic, același surse spun că am putea observa o serie de elemente comune cu prototipul QX50, concept pe care l-am putut admira în luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Cu detalii complete despre noul produs Infiniti vom reveni în 28 noiembrie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru