Primul accident cu noua Mazda MX-5 a avut loc la doar un kilometru de la livrare

de Sebastian Toma
Vineri, 24.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clientul primului exemplar al noii generații Mazda MX-5 a avut un accident la doar un kilometru distanță de reprezentanța de unde și-a ridicat mașina. Dealerul i-a făcut o surpriză și i-a dat o mașină nouă.

Clientul primului Mazda MX-5 de nouă generație vândut în Statele Unite ale Americii a avut un accident soldat cu o daună totală la doar un kilometru distanță de reprezentanța unde i-a fost livrat autoturismul. Incidentul a avut loc din vina șoferului unui Ford F-150, care a lovit din spate decapotabila niponă și a proiectat-o în vehiculul din față. Impactul a fost atât de puternic încât a afectat atât posteriorul, cât și partea din față a mașinii, dar vehiculul a fost clasificat drept daună totală după ce a fost îndoit șasiul de la impact, forțele implicate fiind destul de puternice având în vedere faptul că șoferul care a cauzat incidentul nu a apucat să frâneze înainte de impact.

Mazda MX-5 a intrat în producţie

Primul accident cu noua generație a lui Mazda MX-5 s-a lăsat fără răniri pentru pasagerii roadsterului japonez. În locul unei lupte cu asiguratorii, Steve, clientul primei Mazda MX-5 Launch Edition din SUA, a primit o mașină nouă de la dealerul Tom Bush Mazda din Florida.

Dealerul a făcut acest gest deși nu avea nicio obligație legală în această direcție și l-a scăpat pe client de vehiculul avariat, urmând să recupereze ulterior paguba de la compania de asigurări.

POVEȘTI AUTO: Mazda MX-5 - moştenirea Jinba Ittai merge mai departe

After hearing about one of our customers getting rear-ended just minutes after picking up their new Miata, Mazda is sending out a replacement next month! #LongLiveTheRoadster

Posted by Tom Bush Mazda on 22 Iulie 2015

Via Jalopnik

Comentarii (12)

  • Ivanoff
    Cu siguranta cauza , este un malaxor cu Volzvagan sau Bembeu care i-a luat fata si i-a franat brusc, ca deobicei nimic nou sub soare. In ceea ce priveste impactul din spate, am mai zis eu ca Marsadas Bantz ar trebui sa efectueze un recall la sistemul cruise control adaptiv .
    8 36
  • presupun ca avea si casco la ea... deci cadoul nu e chiar cadou :)
    22 3
  • Pe mine ma mira faptul ca dealerul a dat o alta masina!!! la noi puteai sa si mori ca nu vedeai nimic de la dealeri :)))
    24 4
  • @Ivane, fac pariu ca Mertanu nu o avut nici o zgarietura :))))))))))
    15 8
  • Voi n-ati citit articolul sau discutati despre ultimul episod Top Gear ?
    Este vorba despre un Ford F150.
    Dupa mintea lui Ivanon, 3 masini au lovit Mazda, simultan, din acelasi unghi, ca toata lumea stie ca universurile paralele sunt o realitate.
    Acestea nu sunt doar paralele, sugereaza savantul Ivan, ci si perpendiculare, iar capota de unei Mazda este punctul de intersectie al acestor lumi straine.
    Oricum, doar 3 masini puteau intra simultan in Mazda: MB, VW si BMW.
    28 2
  • sa o aduca cineva in romania...masina aia nu e deloc dauna totala, un retus la nea giga din colt si e ca noua. se ocupa samsarii nostri de ea:))
    26 1
  • Cu un polish iese ca noua :D
    17 1
  • Ivanoff
    @S, asa e. Marsadasul nu a avut nici o zgarietura, doar indoituri si mult plastic crapat. Cel mai rau ma tem de ''tableta'' din bord ca nu cred ca a rezistat acolo :)))))
    7 17
  • Se pare ca Ford-ul i-a facut o primire pe masura pe teritoriul American. O expresie fara echivoc a dragostei si respectului localnic pentru made in asia.
    15 7
  • Ivanoff
    George Petcu alias @zdrentareanu. Si noi noi astia care te ''admiram'' pe AM ti-am face o primire ''calduroasa'' , o expresie fara echivoca dragostei si respectului ''localnic'', pt muliganii ca tine .
    10 16
  • @stupidoff ai grija ce-ti doresti ca poate TI se intampla.
    11 5
  • Probabil posesorul de Ford era atat de fascinat de ea incat a uitat sa mai franeze !
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru