Şeful Ferrari: "Vom construi mai multe modele hibride"

de Sebastian Toma
Joi, 22.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca di Montezemolo, CEO-ul Ferrari, a declarat că nu este interesat de producţia unui vehicul electric, preferând să susţină hibrizii în viitorul gamei din Maranello.

Ferrari va construi mai multe modele hibride în viitorul apropiat, anunţă Luca di Montezemolo, CEO-ul companiei. Într-un interviu acordat celor de la Bloomberg, di Montezemolo a declarat că nu crede că maşinile electrice sunt soluţia pentru viitorul apropriat, însă hibrizii reprezintă o propunere atractivă pentru el. Directorul producătorului din Maranello a confirmat planurile mărcii de la lansa mai multe modele hibride în viitor, dar a insistat asupra faptului că Ferrari va produce doar modelele pe care le caută clienţii săi.

"Vreau să avem modele Ferrari diferite pentru clienţi Ferrari diferiţi. Avem suficiente activităţi paralele care să ne ajute la creşterea veniturilor astfel încât să nu fim obligaţi să producem mai multe maşini. Putem face şi vom face mai multe modele hibride, dar fără să depăşim dorinţele clienţilor", explică Luca di Montezemolo, CEO-ul Ferrari.

Urmareste Automarket
La Ferrari, supercarul hibrid al italienilor, a avut fiecare exemplar vândut înainte ca modelul să fie prezentat publicului. Italienii vor construi doar 499 de exemplare ale acestui model, finalizarea livărilor fiind programată pentru anul 2014.
Pe lângă faptul că este un supercar hibrid cu un nivel ridicat de performanţă, modelul La Ferrari este personalizat la un nivel atât de ridicat încât scaunul şoferului este modelat pentru a se mula pe corpul clientului.

Via Bloomberg

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Bravo, domnule Luca, îmi place cum gândeşti; dai dovadă de o luciditate model! Realizezi că nu poţi rezista taifunului atotnivelator al globalizării chiar fără nicio avarie pentru cultura voastră tradiţională, dar, totodată, admiţi că poţi supravieţui la o cotă decentă de compromis inerent...Trăiască Ferrari, ultimul bastion al automobilului autentic într-o industrie care şi-a pierdut demult sensul, instinctul, busola...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru