Lancia

Miercuri, 20 Martie | Modele noi

Motorizare mild-hybrid pentru noua Lancia Ypsilon: costă 28.000 de euro în Italia

Noua Lancia Ypsilon poate fi comandată acum și alături de o motorizare mild-hybrid. În Italia, prețul acestei versiuni pornește de la 28.000 de euro.
Vineri, 02 Februarie | Modele noi

Aceasta este noua Lancia Ypsilon electrică: 403 kilometri autonomie

Lancia a publicat o serie de imagini și un video cu noua Ypsilon în versiune electrică. În acest prime imagini avem de-a face, de fapt, cu o ediție specială, denumită Cassina, care va fi replicată în 1.906 exemplare.
Luni, 15 Ianuarie | Modele noi

Noua generație Lancia Ypsilon, surprinsă fără camuflaj. Debut în februarie

Noua generație Lancia Ypsilon a fost surprinsă pe străzile din Italia, fără niciun pic de camuflaj. Modelul italian va debuta în luna februarie și va fi disponibil și în versiuni pur electrice.
Miercuri, 27 Decembrie 2023 | Fotospion

Viitoarea Lancia Ypsilon: primele imagini neoficiale au fost publicate pe internet

Au apărut primele imagini "scăpate" pe internet cu viitoarea Lancia Ypsilon. Modelul italian ar urma să debuteze în luna februarie 2024.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | Modele noi

Lancia publică prima imagine cu interiorul viitorului Ypsilon

Italienii de la Lancia au publicat prima imagine teaser cu habitaclul noului Ypsilon. Acesta este așteptat să debuteze în februarie 2024.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Modele noi

Lancia anunță îmbunătățiri pentru Ypsilon, inclusiv un motor mai eficient

Constructorul italian de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru Ypsilion, singurul său model din prezent (comercializat exclusiv în Italia). Lista includă și un propulsor mai eficient.
Luni, 23 Mai 2022 | Industrie

Lancia oferă noi informaţii despre viitoarele Ypsilon, Delta şi Aurelia

Constructorul italian de automobile a oferit o serie de informaţii noi despre viitoarele modele Ypsilon, Delta şi Aurelia. Toate vor avea un design italian, iar ultimele două vor fi disponibile numai alături de sisteme de propulsie electrice.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Industrie

Șeful Lancia prezintă planul pe 10 ani și indică Mercedes-Benz drept etalon

Șeful Lancia, Luca Napolitano, a prezentat planul pe 10 ani pentru marca italiană. Așa cum bine știi, Lancia va fi un producător premium sub umbrela Stellantis, iar Mercedes-Benz este luat drept etalon.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Industrie

Planuri de viitor Lancia: trei modele noi începând din 2024, inclusiv o nouă generație Ypsilon

Constructorul italian de automobile va lansa trei modele noi începând din 2024. Tot atunci, Lancia va reîncepe vânzările în Europa, în special în Austria, Belgia, Franța, Germania și Spania.
Miercuri, 06 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Renaște Lancia Delta: în 2026 vom vedea un urmaș 100% electric

Șeful Lancia a confirmat că legendarul Delta revine în 2026 ca model pur electric. Până atunci, constructorul italian de automobile va dezvălui noua generație a actualului Ypsilon.
Miercuri, 23 Iunie 2021 | General

Lancia lansează trotineta electrică Ypsilon e-scooter: 18 kilometri autonomie și preț de 299 de euro

Cel mai nou produs al italienilor de la Lancia este o trotinetă electrică, denumită Ypsilon e-scooter. Aceasta are o autonomie de circa 18 kilometri și costă 299 de euro.
Luni, 24 Mai 2021 | Modele noi

Kimera EVO37: reinterpretarea modernă a celebrei Lancia 037 are peste 500 de cai putere

Kimera Automobili, o companie italiană, lansează o versiune modernă a celebrei Lancia 037. Producția va fi limitată la doar 37 de exemplare, iar debutul este programat pentru ediția din acest an al Goodwood Festival of Speed.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Mai 2021 | Industrie

Alfa Romeo și Lancia nu vor fi abandonate: șeful Stellantis promite investiții în următorii 10 ani

Șeful Stellantis a vorbit recent despre viitorul mărcilor din Grup. Potrivit oficialului, toate brand-urile vor avea o șansă de afirmare și vor beneficia de investiții în următorii 10 ani.
Sambata, 19 Octombrie 2019 | Industrie

Lancia supraviețuiește cu un singur model în gamă: în primele 9 luni, a vândut mai mult în Italia decât Alfa Romeo în toată Europa

Lancia, brandul “abandonat” de grupul Fiat-Chrysler, a reușit să vândă peste 45.000 de mașini în primele 9 luni, doar pe piața din Italia, depășind vânzările totale Alfa Romeo în Europa. Cu un singur model în gamă, Ypsilon, Lancia a dispărut însă din planurile de viitor ale grupului italian.
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.
Marti, 27 Mai 2014 | Industrie

Lancia va renunţa la modelul Delta până la finele anului

Lancia va renunţa treptat la aproape toate modelele din gamă, rezumându-se la comercializarea unui singur model: Ypsilon. Primul pe lista „concedierilor” este modelul compact delta, care va spune adio pieţei la finele acestui an.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "FCA va supravieţui chiar dacă nu va atinge obiectivele de vânzări"

Conducerea Fiat Chrysler Automobiles a prezentat planul său de viitor săptămâna trecută. Sergio Marchionne, CEO-ul concernului, spune că nu ar fi grav dacă ţintele de vânzări nu vor fi atinse.
Joi, 08 Mai 2014 | Industrie

Grupul Fiat confirmă: Lancia va deveni o marcă dedicată exclusiv pieţei italiene

Oficialii grupului Fiat au confirmat planurile pentru marca Lancia. Aceasta va fi dedicată doar pieţei italiene şi va avea în gamă un singur model: Ypsilon.
Vineri, 14 Martie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Piaţa din Europa nu şi-a revenit încă"

Sergio Marchionne contrazice analiştii din industria auto cu privire la previziunile favorabile pentru piaţa din Europa. Directorul companiei italo-americane se aşteaptă la noi scăderi ale vânzărilor pe piaţa europeană.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru