Abu Dhabi

Joi, 22 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Formula 1 își ia rămas-bun de la Alonso

Retragerea lui Fernando Alonso din Formula 1 va reprezenta principalul punct de atracție în ultima cursă a sezonului, după ce Lewis Hamilton și Mercedes și-au adjudecat deja cele două titluri mondiale.
Duminica, 26 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Bottas a câștigat în Abu Dhabi ultima cursă a sezonului. Hamilton și Vettel au completat podiumul

Valtteri Bottas a triumfat în ultima cursă a sezonului desfășurată în Abu Dhabi după ce a fost atacat doar sporadic de coechipierul său Lewis Hamilton, care a terminat pe locul doi în fața lui Sebastian Vettel.
Sambata, 25 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Bottas, pole position în Abu Dhabi. Hamilton, locul 2 după o eroare în ultimul viraj

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursă din Abu Dhabi după ce Lewis Hamilton a comis o eroare în ultimul viraj. Sebastian Vettel și Daniel Ricciardo ocupa linia a doua.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Antrenamente Abu Dhabi: Vettel și Hamilton și-au împărțit victoriile în sesiunile de vineri. Ferrari testează componente pentru 2018

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente de vineri de la Abu Dhabi, în timp ce Lewis Hamilton și-a luat revanșa în a doua sesiune.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Pirelli va furniza 7 compoziții de pneuri în sezonul 2018: noutățile sunt hypersoft și superhard

Pirelli va furniza piloților nu mai puțin de 7 compoziții de cauciucuri pe parcursul sezonului 2018. Noutățile sunt pneul hypersoft, cel mai moale din gamă, și cauciucul superhard, cel mai dur din gamă.
Duminica, 27 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Final electrizant de sezon în Formula 1: Hamilton a câștigat în Abu Dhabi, dar Rosberg este noul campion mondial!

Lewis Hamilton a obținut victoria în ultima cursa a sezonului, însă Nico Rosberg și-a asigurat titlul mondial după ce a ocupat locul doi în fața lui Sebastian Vettel, care pe finalul cursei a lăsat senzația că ar putea câștiga.
Sambata, 26 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Abu Dhabi în cursa decisivă pentru titlu. Rosberg completează prima linie a grilei

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Abu Dhabi, în care coechipierul său Nico Rosberg va lua startul de pe locul doi şi are nevoie de un podium pentru a deveni campion.
Vineri, 25 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Debut convingător pentru Mercedes: Hamilton l-a învins pe Rosberg în antrenamentele din Abu Dhabi

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Abu Dhabi şi l-a surclasat pe coechipierul sau Nico Rosberg, cu care lupta pentru titlul mondial.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Hamilton exclude utilizarea unei strategii "inteligente": "Nu-l voi bloca pe Rosberg cu scopul de a fi depăşit de piloţii Red Bull"

Lewis Hamilton a exclus varianta de a-l ţine blocat în spatele său pe Nico Rosberg cu scopul ca piloţii Red Bull să-l depăşească pe german şi să-i permită britanicului să devină campion.
Duminica, 29 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg a încheiat sezonul 2015 al Formulei 1 cu o victorie la Abu Dhabi! Hamilton şi Raikkonen au completat podiumul

Nico Rosberg a triumfat în Abu Dhabi în ultima cursă a sezonului 2015 al Formulei 1 după ce a fost aproape în permanenţă lider în faţa lui Lewis Hamilton, care a ocupat locul doi. Kimi Raikkonen şi-a trecut în cont un nou podium.
Sambata, 28 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg, pole position la Abu Dhabi pentru ultima cursă a sezonului

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul în Marele Premiu din Abu Dhabi în fata coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, şi a lui Kimi Raikkonen.
Sambata, 28 Noiembrie 2015 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi şi a fost urmat de Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 26 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Abu Dhabi - Final de sezon fără miză sportivă, dar plin de tensiuni politice

Cu ambele titluri mondiale adjudecate din timp, Abu Dhabi nu prezintă practic nicio miză sportivă reală la finalul sezonului, însă va fi gazda unor tensiuni politice legate de regulament şi de viitorul celor de la Red Bull şi Renault în Formula 1.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Formula 1

McLaren a identificat cauza defecţiunilor electrice din testele de la Abu Dhabi

McLaren a iniţiat un proces de remediere a defecţiunilor electrice suferite în testele din Abu Dhabi, după ce a identificat cauzele acestora.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Formula 1

Mercedes, spionată de Ferrari cu o cameră cu infraroşu în testele de la Abu Dhabi

O angajată Ferrari a utilizat o cameră video cu infraroşu pentru a înregistra evenimentele din faţa garajului Mercedes în testele din această săptămână din Abu Dhabi.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi, ziua 2: Mercedes ocupă prima poziţie

Mercedes a terminat pe primul loc ultima zi de teste din Abu Dhabi prin intermediul pilotului de rezervă Pascal Wehrlein, în timp ce McLaren nu a reuşit nici astăzi să parcurgă un tur cronometrat.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Formula 1

Force India testează noul ecran cu LED-uri care indică poziţia pilotului în timpul cursei

Force India evaluează în Abu Dhabi ecranul cu LED-uri cunoscut sub numele de Info Wing care indică poziţia pilotului pe circuit şi tipul de pneuri pe care le foloseşte.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Formula 1

McLaren, afectată de probleme electrice "complet necunoscute" şi în a doua zi de teste din Abu Dhabi

Programul McLaren în testele din Abu Dhabi a fost bulversat şi în a doua zi din cauza unor defecţiuni electrice, catalogate de directorul de curse Eric Boullier drept "complet necunoscute".
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Formula 1

McLaren, afectată de probleme electrice şi de înregistrare a datelor în prima zi de teste cu Honda

McLaren a rămas în urmă cu programul de teste cu noul motor Honda după ce a înregistrat o serie de defecţiuni electrice şi de înregistrare a datelor în prima zi de evaluare din Abu Dhabi.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Formula 1

Teste Abu Dhabi, ziua 1: McLaren, niciun tur cu motor Honda. Vettel a vizitat garajul Ferrari

McLaren nu a reuşit să parcurgă niciun tur cronometrat cu monopostul echipat cu motor Honda, în timp ce Sebastian Vettel a vizitat garajul Ferrari. Cel mai bun timp a fost stabilit de Valtteri Bottas pentru Williams.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Toro Rosso, video, Loeb, tuning, antrenamente, Abu Dhabi, Franta, calendar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru