Abu Dhabi

Luni, 24 Noiembrie 2014 | Formula 1

Vettel admite că îi va fi dor de Red Bull Racing

Sebastian Vettel susţine că îi va fi dor de Red Bull Racing, după ce şi-a încheiat cariera la cvadrupla campionă mondială înainte de a se alătura celor de la Ferrari.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Formula 1

Massa şi Bottas, entuziasmaţi de performanţele înregistrate de Williams în acest sezon

Felipe Massa şi Valtteri Bottas sunt entuziasmaţi de podiumurile obţinute în Abu Dhabi la finalul unui sezon în care Williams a ocupat locul trei în clasamentul constructorilor.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Al doilea titlu are o importanţă mai mare decât primul"

Lewis Hamilton susţine că titlul mondial cucerit duminică în Abu Dhabi este mai important decât trofeul obţinut în 2008. Coechipierul său Nico Rosberg admite că britanicul merită să fie campion.
Duminica, 23 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Abu Dhabi şi a cucerit al doilea titlu mondial din carieră!

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Abu Dhabi şi a câştigat un nou titlu mondial după ce l-a depăşit la start pe coechipierul sau de la Mercedes, Nico Rosberg, care ulterior a terminat doar pe locul 14 din cauza unei defecţiuni la sistemul ERS.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Vettel şi Ricciardo, excluşi din calificări pentru încălcarea regulamentului tehnic

Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo au fost excluşi din calificările de la Abu Dhabi după ce FIA a descoperit că aripile faţă ale monoposturilor Red Bull încalcă regulamentul tehnic în privinţa flexibilităţii acestora.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg speră ca Hamilton să comită greşeli în cursă sub presiunea titlului

Nico Rosberg şi-a exprimat speranţa că Lewis Hamilton va pierde în cursa locul doi obţinut în calificări în urma unor greşeli comise sub presiunea de a câştiga titlul mondial.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Abu Dhabi din faţa lui Hamilton în cursa decisivă pentru titlu

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu din Abu Dhabi şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul şi rivalul său în lupta pentru titlul mondial, Lewis Hamilton.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 3: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi şi l-a învins cu trei zecimi de secundă pe coechipierul său, Lewis Hamilton.
Sambata, 22 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg speră ca Bottas să se implice în lupta pentru locul doi cu Hamilton

Nico Rosberg consideră că Valtteri Bottas are cea mai bună şansă de a-l învinge pe Lewis Hamilton în lupta pentru locul doi în Abu Dhabi. Germanul va deveni campion doar dacă câştiga cursa, iar britanicul termină cel mult pe locul trei.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 2: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în care l-a învins din nou pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Penalizări în serie pentru Grosjean după schimbarea motorului

Romain Grosjean va fi penalizat cu 20 de poziţii pe grila de start din Abu Dhabi şi va primi încă o penalizare în timpul cursei pentru înlocuirea a trei componente din cadrul unităţii de propulsie.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Formatul calificărilor din Abu Dhabi, modificat datorită prezenţei Caterham

FIA a modificat structura calificărilor pentru Marele Premiu din Abu Dhabi: cei mai lenţi cinci piloţi vor fi eliminaţi din prima şi, respectiv, a doua parte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 1: Hamilton îl învinge pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi şi l-a devansat cu o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Formula 1

Alonso va purta o cască specială la ultima cursă pentru Ferrari

Casca pe care o va purta Fernando Alonso în Abu Dhabi la ultima lui cursă pentru Ferrari include o imagine a unei opriri la boxe şi semnăturile tuturor membrilor Scuderiei.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg: "Am nevoie de ajutorul lui Hamilton pentru a câştiga titlul"

Nico Rosberg admite că are nevoie de ajutor din partea lui Lewis Hamilton pentru a câştiga titlul mondial şi speră ca acesta să concureze "curat".
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Formula 1

Will Stevens va debuta în Formula 1 pentru Caterham în Abu Dhabi

Caterham a anunţat joi că Will Stevens, pilot în Formula Renault 3.5, va fi coechipierul lui Kamui Kobayashi în Marele Premiu din Abu Dhabi.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Luptă decisivă pentru titlul mondial

Cursa din Abu Dhabi va decide numele noului campion mondial între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, iar regula dublării punctelor ar putea influenţa decisiv lupta piloţilor Mercedes.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Formula 1

Marussia ar putea concura în Abu Dhabi

Marussia speră să concureze în ultima cursă a sezonului, în ciuda faptului că echipa a fost închisă. Mai mulţi angajaţi ai echipei au fost văzuţi deja la circuit, însă monoposturile nu au ajuns încă la destinaţie.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

Bottas speră să-i învingă pe Alonso şi Vettel în lupta pentru locul patru

Valtteri Bottas şi-a stabilit ca obiectiv să termine sezonul pe locul patru în clasamentul general, însă pentru acest lucru trebuie să-i învingă pe Fernando Alonso şi Sebastian Vettel.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Formula 1

Sainz Jr. va testa pentru Red Bull la Abu Dhabi

Carlos Sainz Jr. va testa pentru Red Bull Racing în sesiunea de teste de la Abu Dhabi. Spaniolul este unul dintre cei patru canditati să concureze la Toro Rosso în sezonul urrmator.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Toro Rosso, video, Loeb, tuning, antrenamente, Abu Dhabi, Franta, calendar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru