Alegeri

Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

Se caută succesor pentru Marchionne: noul șef de la Fiat-Chrysler va fi un membru din conducerea grupului

Grupul Fiat-Chrysler se pregătește pentru înlocuirea lui Sergio Marchionne, care se va retrage în vara acestui an, urmând ca poziția de șef să fie preluată de un membru din conducere.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Formula 1

Lotus si Manor au fost acceptate in FOTA

Lotus si Manor au primit acceptul de a face parte din FOTA, astfel ca organizatia cuprinde in prezent toate echipele care vor concura in Formula 1 in sezonul 2010.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Jean Todt este noul presedinte al FIA!

Jean Todt a fost ales vineri in functia de presedinte al FIA, dupa ce l-a invins pe contracandidatul Ari Vatanen cu 135 de voturi la 49.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Formula 1

Vineri se alege noul presedinte al FIA

Automarket va prezinta sistemul de vot prin care vineri va fi ales noul presedinte al Federatiei Internationale de Automobilism.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Formula 1

Acuzatii de mituire inaintea alegerilor pentru presedintele FIA

Simpatizantii lui Jean Todt si Ari Vatanen se acuza reciproc de tentative de mituire cu numai cateva zile inainte de alegerile pentru noul presedinte al FIA.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Mallya sprijina candidatura lui Todt

Vijay Mallya este primul sef de echipa din Formula 1 care isi anunta oficial sprijinul pentru candidatura lui Jean Todt la presedintia FIA, in calitate de conducator al Federatiei Indiene a Sporturilor cu Motor.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

Todt: "Voi fi un presedinte neutru pentru echipe"

Jean Todt sustine ca va fi un presedinte neutru pentu toate echipele din Formula 1 in cazul in care va fi ales in aceasta functie la alegerile din luna octombrie.
Joi, 06 August 2009 | Formula 1

Todt vrea sa limiteze rolul presedintelui FIA in F1

Jean Todt a anuntat ca doreste sa limiteze influenta presedintelui FIA in deciziile legate de Formula 1 si intentioneaza sa creeze un nou organism care sa decide sanctiunile sportive in locul Consiliului Mondial.
Joi, 25 Iunie 2009 | Formula 1

Todt ar putea candida pentru functia de presedinte al FIA

Jean Todt este unul dintre posibilii candidati pentru functia de presedinte al FIA la alegerile ce vor avea loc in luna octombrie, potrivit declaratiilor lui Max Mosley.

Tag-uri similare

Lotus, FIA, lansare, FOTA, manor, Mallya, Mosley, Todt, presedinte, Vatanen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru