Artemis

Vineri, 14 Ianuarie 2022 | Industrie

Porsche se retrage din proiectul Artemis, care dezvolta o platformă comună cu Audi și Bentayga

Constructorul german a anunțat că se va retrage din proiectul Artemis inițiat de Audi pentru dezvoltarea unei platforme pe care să se bazeze viitoarele modele electrice din concernul Volkswagen. Porsche s-a retras din proiect din cauză că nu dorește să dezvolte o mașină autonomă.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Audi pregătește un SUV electric de lux cu nume de cod Landjet: Bentley și Porsche vor dezvolta propriile versiuni

Audi pregătește un SUV electric de lux care a primit numele de cod Landjet și va fi produs în Germania din 2024. Bentley și Porsche vor utiliza modelul pentru dezvoltarea propriilor versiuni, potrivit unor informații neoficiale.
Sambata, 29 August 2020 | Modele noi

Detalii neoficiale despre proiectul Artemis: Audi pregătește un model electric cu autonomie de 650 de kilometri și sisteme autonome avansate

Proiectul Artemis de la Audi are în vedere dezvoltarea unui model electric cu autonomie de 650 de kilometri, care să beneficieze de sisteme autonome avansate, potrivit informațiilor publicate de presa germană. Cunoscut intern sub numele de “Landjet”, viitorul model Audi ar urma să fie lansat în 2024.
Vineri, 31 Iulie 2020 | Modele noi

Audi oferă detalii despre proiectul Artemis: "Vrem să dezvoltăm o platformă de top din punct de vedere al funcțiilor software și al puterii de procesare"

Audi susține că noul proiect Artemis anunțat recent are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme inovatoare pentru întregul Grup Volkswagen din punct de vedere al puterii de procesare și al funcțiilor software.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Eterniti Motors a deschis primul showroom şi a lansat primul său model de serie

Englezii de la Eterniti Motors şi-au lansat primul lor model, SUV-ul Artemis, în noul lor showroom din Londra. Artemis reprezintă o versiune modificată a lui Porsche Cayenne şi costă 261.000 de euro fără taxe.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Eterniti Artemis, "primul super-SUV din lume", a debutat la Beijing

Englezii de la Eterniti Motors au venit la Salonul Auto de la Beijing cu Artemis, un "super-SUV" bazat pe Porsche Cayenne. Acesta dezvoltă 600 CP şi are nevoie de 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Tag-uri similare

Beijing, Salonul Auto Beijing, Salon Auto Beijing, Eterniti, Artemis, Eterniti Artemis, modele noi Eterniti, noutati Eterniti, SUV Eterniti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru