Asigurare RCA

Vineri, 30 Octombrie 2015 | Intern

Brokerii de asigurări: anul 2016 va aduce polițe RCA mai scumpe

Falimentul Astra Asigurări și situația financiară problematică a alte două societăți ar putea să ducă la creșterea semnificativă a tarifelor RCA în 2016.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Intern

Societățile de asigurări: Polițele RCA se vor scumpi din 2016

Anul 2016 va aduce majorarea tarifelor RCA cu până la 15%, spun asiguratorii. Situația este cauzată atât de falimentul Astra, cât și de noile reglementări europene în domeniu.
Joi, 26 Februarie 2015 | Intern

ASF: Cinci asiguratori au redus tarifele RCA pentru şoferii cu vârsta de până la 25 de ani

Cinci companii autorizate să vândă poliţe RCA au anunţat că vor reduce tarifele pentru şoferii tineri. Modificările de preţuri vor intra în vigoare începând de luna viitoare.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Intern

Autoritatea de Supraveghere Financiară: "Tarifele RCA vor creşte, în medie, cu 3% în 2015"

Autoritatea de Supraveghere Financiară estimează că asigurările RCA vor avea o creştere medie a tarifelor de 3% în 2015. Aceeaşi creştere a fost estimată şi pentru 2014. Reprezentanţii ASF avertizează că unele poliţe s-ar putea scumpi cu până la 30%.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Intern

Schimbări la RCA în 2015: comisionul de intermediere va fi menţionat obligatoriu pe poliţă

Autoritatea de Supraveghere Financiară a schimbat anumite norme referitoare la poliţele RCA. Printre schimbări se numără şi obligativitatea prezentării comisionului de intermediere, atât procentual, cât şi în valoare absolută.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Intern

Poliţele RCA s-ar putea scumpi cu 10-15% până la sfârşitul anului

Mişu Negriţoiu, preşedintele ASF, anunţă o nouă posibilă scumpire a poliţelor RCA. Aceasta este cauzată de numărul mare de daune de pe şoselele din România, ale căror costuri vor fi acoperite prin poliţe mai scumpe, titrează Digi 24.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Intern

Asiguratorii vor să schimbe sistemul de RCA: Asigurare pentru fiecare şofer, nu pentru maşină

Societăţile de asigurare de top din România vor să schimbe sistemul de asigurări civile obligatorii auto, informează Capital. Noul sistem prevede asigurarea şoferului, nu a maşinii.
Joi, 03 Martie 2011 | Intern

Şoferiţele vor plăti cu 20% mai mult pentru poliţa RCA

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că reducerea acordată persoanelor de sex feminin pentru unele servicii este discriminatorie. De aceea, şoferiţele vor plăti mai mult pentru poliţa RCA, atingând un nivel similar cu cel plătit de bărbaţi.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Intern

Asiguratorii vor fi obligati sa raspunda la reclamatii in 30 de zile

Societatile de asigurare din Romania si brokerii care le reprezinta vor fi obligati sa raspunda la reclamatiile primite in termen de 30 de zile, indiferent daca raspunsul este favorabil sau nu.
Luni, 22 Februarie 2010 | Intern

RCA-ul va despagubi soferii inainte de reparatie

Comisia de Supraveghere a Asiguratorilor schimba regulile pentru despagubirile in urma accidentelor solutionate prin polita RCA.
Vineri, 19 Februarie 2010 | O lume nebuna

TOP 10: Cei mai prosti soferi in functie de meserie

Un studiu realizat de un portal de asigurari auto din SUA a relevat faptul ca avocatii si judecatorii sunt cei mai periculosi soferi din America de Nord.

Tag-uri similare

RCA, accidente, asigurari, soferi, asigurare RCA, despagubire RCA, paguba RCA, soferi periculosi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru