Audi e-tron quattro

Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

Audi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept electric: versiunea de serie a acestuia va avea la bază o platformă nouă dezvoltată alături de Porsche

Audi pregătește un nou concept electric care va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. Versiunea de serie va folosi platforma PPE, arhitectură dezvoltată în colaborare cu Porsche.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi a deschis deja comenzile pentru primul său SUV electric: norvegienii pot să-și rezerve un Audi e-tron quattro cu doar 2000 de euro

Audi a anunțat că norvegienii își pot plasa deja precomenzile pentru viitorul său SUV electric poziționat între Q5 și Q7. Avansul cerut de germani este de 2150 de euro.
Vineri, 25 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Un oficial Audi critică electricele de azi, dar laudă Tesla Motors: "Urăsc să spun asta, dar Tesla a făcut totul ca la carte"

Strategia de dezvoltare a punctelor de încărcare Tesla Motors este privită ca un model de Stefan Niemand, omul care se ocupă de dezvoltarea gamei hibride și electrice Audi.
Luni, 21 Decembrie 2015 | Concepte

Audi încearcă o nouă rețetă în 2016: primul său SUV alimentat cu hidrogen se numește h-tron quattro

Începutul anului 2016 ne va face cunoștință cu un nou concept Audi, copie fidelă a deja popularului e-tron quattro. Principala diferență se va regăsi sub capotă Salonul Auto de la Detroit va consemna un debut important din partea Audi. Constructorul german intenționează să aprofundeze ideea unui SUV coupe cu propulsie alternativă.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

După viitorul Q6 electric, Audi mai pregătește un model cu zero emisii

Un oficial Audi a anunțat că producătorul german are în plan două modele complet electrice. Primul este viitorul Q6, anticipat de conceptul e-tron quattro, iar al doilea ar urma să sosească ulterior, după 2020.
Marti, 29 Martie 2011 | Tehnologie

Audi: tracţiunea integrală quattro va avea două motoare electrice

Audi lucrează în prezent la o nouă generaţie a sistemului de tracţiune integrală quattro. Nemţii vor să acţioneze ambele axe cu ajutorul unor motoare electrice.

Tag-uri similare

Audi, AUDI e-Tron, Audi Quattro, Audi A5, Audi e-tron quattro, Audi A5 e-tron quattro
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru