Audi Q3

Luni, 08 Decembrie 2014 | Economic

Vânzările lui Audi Q3, aşteptate să explodeze după lansarea faceliftului

Audi Q3 a fost unul dintre modelele Audi cu cea mai importantă creştere în ultimii doi ani. Trendul se va menţine începând cu anul viitor, când debutul faceliftului suferit de Q3 va impulsiona şi mai mult vânzările.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi Q3 facelift: consum redus cu până la 17% şi un design nou pentru SUV-ul din Ingolstadt

Audi a aplicat o restilizare în gama Q3. În baza restilizării, SUV-ul german a primit motoare mai eficiente, un design diferit şi mai multe dotări în lista de opţionale. Debutul comercial al lui Q3 facelift are loc în februarie 2015.
Joi, 07 August 2014 | Modele noi

Audi Q3 va primi un facelift în 2015

Q3, cel mai mic SUV din portofoliul Audi, va primi un facelift în 2015. Modelul german va beneficia de bordul digital al lui TT, alături de câteva schimbări estetice, titrează englezii de la Autocar.
Vineri, 14 Martie 2014 | GENEVA 2014

TOP 10: Cele mai reuşite pachete de tuning ale Salonului Auto de la Geneva

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, toate casele de tuning cu renume şi-au făcut temele. Am adunat pentru voi cele mai interesante dar şi cele mai scumpe pachete introduse cu ocazia salonului elveţian. Atracţia principală? Un Mercedes S-Klasse poleit cu aur.
Joi, 23 Ianuarie 2014 | Modele noi

Audi promite SUV-uri mai mari decât Q7 şi un design special pentru toate modelele quattro

Audi vrea să extindă gama de modele Q. Aceasta ar urma să includă SUV-uri cu şapte locuri şi SUV-uri sportive. De asemenea, designul tuturor modelelor echipate cu quattro va fi diferit.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (16)

Weekendul începe cu o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Fanii Mercedes se vor simţi răsfăţaţi cu atâtea kituri de tuning.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Industrie

Mercedes va produce viitoarele C-Klasse şi GLA la o uzină din Brazilia

Mercedes a demarat construirea unei uzine noi în Brazilia, ţara unde şi Audi îşi va concentra o parte din producţie. Mercedes va construi aici viitoarea generaţie C-Klasse şi noul GLA.
Miercuri, 14 August 2013 | Modele noi

Audi RS Q3 a intrat în producţie

Fabrica Seat din Martorell, Spania, a introdus în producţie noul Audi RS Q3, cel mai puternic SUV compact din lume şi cel mai puternic automobil de serie fabricat vreodată în Spania.
Joi, 16 Mai 2013 | Modele noi

Infiniti: ”Viitorul Q30 este încadrat între Audi A3 şi Q3”

Andy Palmer, şeful Infiniti, descrie viitorul Q30 ca un model încadrat între Audi A3 şi Q3. Noul Q30 va debuta în 2015, anunţă reprezentanţii mărcii într-un interviu acordat celor de la Autocar.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Audi RS Q3 - primul model de performanţă din gama Q

Audi lansează la Geneva primul model de performanţă în gama Q. Se numeşte RS Q3 şi vine cu o mecanică îmbunătăţită, un aspect mai sportiv şi 306 cai putere sub capotă.
Marti, 19 Februarie 2013 | Industrie

Audi i-a obligat pe cei de la Qoros să renunţe la numele GQ3 pentru primul lor model european

Chinezii de la Qoros au fost nevoiţi să schimbe numele primului model pe care îl vor lansa pe piaţa din Europa după un conflict în justiţie cu cei de la Audi. Astfel, Qoros GQ3 a devenit Qoros 3 Sedan.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai economice SUV-uri vândute în România

Un SUV este bun la casa omului. Mai ales atunci când vine iarna sau creşte familia. Dar, ca să nu dăm o gaură prea mare în bugetul familiei, am vrut să vedem care sunt cele mai economice SUV-uri de pe piaţă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Iulie 2012 | Tuning

Audi QS3 ABT - chiar şi crossoverele pot emite pretenţii sportive

ABT a pregătit un kit de tuning special pentru actualul Q3. Pachetul a fost botezat QS3 şi include, pe lângă accesoriile sportive, şi mulţi cai putere.
Vineri, 11 Mai 2012 | Concepte

Bicicleta electrică Audi şi Q3 Red Track - surprizele Festivalului Worthersee 2012

Audi va expune la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Worthersee trei concepte bazate pe actualul Q3 şi o bicicletă electrică din fibră de carbon.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Audi Q3 Jinglong Yufeng, studiu de design bazat pe RS Q3 Concept

Audi a realizat un studiu de design bazat pe Q3, cel mai mic SUV din portofoliul său. Acesta este o iterare chinezească a lui RS Q3 Concept, fiind îmbrăcat într-o culoare exclusivă şi fiind echipat cu accesorii speciale.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Concepte

Audi RS Q3 - concept care prefigurează versiunea de 360 CP a lui Q3

Audi duce la Salonul Auto de la Beijing un prototip care anunţă o variantă sport a SUV-ului compact Q3. Aceasta are sub capotă motorul de 360 CP de pe TT-RS.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Premii auto

OFICIAL: Range Rover Evoque este Maşina Anului pentru Femei

Cele 17 membre ale juriului Maşina Anului pentru Femei (Women's World Car of the Year) au decis: Range Rover Evoque este câştigătorul ediţiei 2012.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Tuning

ABT vine cu un nou kit de tuning pentru Audi Q3

Audi Q3 se bucură de un nou pachet de tuning din partea ABT. germanii au modificat vechiul kit estetic şi au înghesuit 270 de cai putere sub capota crossover-ului.
Joi, 09 Februarie 2012 | GENEVA 2012

ABT vine la Geneva cu Audi Q3 şi cu încă trei modele modificate

Tunerii de la ABT Sportsline au prezentat patru teasere care dezvăluie modelele pe care le vor lansa la Salonul Auto de la Geneva. Aceştia au abordat Audi Q3, Audi A6 Avant, Volkswagen Up şi Volkswagen Beetle.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: lista celor mai sigure maşini testate în 2011

EuroNCAP a anunţat campionii la siguranţă în 2011. Organismul independent remarcă creşterea nivelului de siguranţă al vehiculelor testate şi anunţă înăsprirea criteriilor de testare la impactul cu pietonii.

Tag-uri similare

Audi Q5, Audi Q3, Audi A7, Audi A3 sedan, viitorul Audi A8, Audi A3 clean-diesel, plan de organizare Audi, raportul euro/dolar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru