Autoritate

Luni, 16 Iulie 2018 | Industrie

Dieselgate și la Opel? Autoritatea KBA a început audierile: 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar avea emisii de 10 ori peste limita legală

Autoritățile germane au început o investigație oficială după ce au descoperit “dovezi solide” că trei modele de la Opel ar fi depășit limitele în cazul emisiilor diesel. Un număr de 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar fi afectate în acest caz.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

Oficialii Mercedes, ținta unei posibile investigații în Germania: autoritățile suspectează folosirea unui dispozitiv de “păcălire” a emisiilor pe 1.000 de unități Mercedes Vito

Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) a anunțat că analizează posibila audiere a oficialilor Daimler în urma unor suspiciuni potrivit cărora constructorul ar fi folosit un dispozitiv pentru manipularea emisiilor pe circa 1.000 de modele Mercedes Vito.
Sambata, 13 Martie 2010 | General

Divizia Fiat din Brazilia, amendata pentru ca a refuzat sa faca un recall

Divizia Fiat din Brazilia a fost amendata cu 1.2 milioane de euro pentru ca au refuzat sa faca un recall al modelului Stilo.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | General

Un ciclist cere daune de milioane de dolari Autoritatii pentru Drumuri din SUA

Un ciclist american a dat in judecata autoritatile locale deoarece a ramas orb in urma unui accident care a avut loc pe un drum care nu avea pista de biciclete corespunzatoare.

Tag-uri similare

Fiat, accident, recall, trafic, service, drumuri, Autoritate, Fiat Stilo, pista, ciclist
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru