Autoritati

Marti, 16 Octombrie 2018 | Industrie

Opel, obligat să cheme în service 100.000 de mașini: constructorul a manipulat emisiile pe modelele Insignia, Zafira și Cascada

Ministrul Transporturilor din Germania a spus că va ordona Opel să cheme în service 100.000 de mașini, după ce procurorii au descoperit softuri de manipulare a emisiilor pe modelele Insignia, Zafira și Cascada.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Industrie

O nouă dimensiune a scandalului Dieselgate: nemții ar fi manipulat emisiile și pe anumite motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche

Inginerii grupului Volkswagen le-ar fi spus anchetatorilor că anumite motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche ar fi folosit softuri de manipulare a emisiilor, asemănătoare celor din scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania. Un purtător de cuvânt de la Volkswagen a refuzat să comenteze informația, spunând că există o anchetă în desfășurare a autorităților.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Mercedes cooperează cu autoritățile germane în problema emisiilor diesel: “Nu se pune problema unui recall. Vrem ca lucrurile să fie clare”

Mercedes a anunțat cooperarea cu autoritățile din Germania pentru a lămuri problemele legate de trucarea emisiilor la unele modele diesel. Constructorul respinge informațiile din presă despre un posibil recall în Germania și vrea ca situația să fie clarificată.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Decizia autorităților germane în cazul emisiilor diesel Mercedes: 774.000 de vehicule din Europa vor fi chemate în service pentru actualizarea softului motoarelor

Daimler nu a reușit să risipească bănuielile autorităților din Germania cu privire la nivelul emisiilor diesel în cazul mai multor modele Mercedes. Prin urmare, nemții au primit ordin să cheme în service un total de 774.000 de mașini din Europa. Printre modelele care vor primi o actualizare a softului motoarelor se numără Clasa C, GLC și Vito.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Industrie

Nemții pregătesc noi măsuri “dureroase” pentru motoarele diesel: “Clienții nu trebuie să sufere de pe urma greșelilor făcute de constructori”

Autoritățile din Germania au avertizat că producătorii auto precum Volkswagen sau BMW ar putea fi loviți de noi măsuri “dureroase” pentru motoarele diesel, cu scopul reducerii emisiilor. În același timp, nemții vor să protejeze locurile de muncă ale sutelor de mii de angajați din industria auto.
Marti, 06 Februarie 2018 | Intern

Proiect de lege: Șoferii scapă de amenda pentru lipsa rovinietei dacă nu sunt înștiințați în patru luni de această contravenție

Un proiect de lege adoptat de Camera Deputaților prevede că șoferii depistați că au circulat fără rovinietă nu vor mai plăti amenda în cazul în care trec patru luni fără să fie înștiințați de această contravenție.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Miercuri, 14 August 2013 | Intern

Transcarpatica, promisiunea unui drum mai frumos decât Transfăgărăşanul

Autorităţile vor să construiască un drum de 60 de kilometri care să ofere o rută alternativă la DN1. Acesta se va numi Transcarpatica, ar trebui să fie construit între 2014 şi 2017 şi va trece prin Munţii Bucegi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru