Autostrada Transilvania

Luni, 24 Aprilie 2023 | Intern

Moment istoric: În câteva luni, România atinge borna de 1.000 km de autostradă

În câteva luni, România ar putea atinge borna simbolică de 1.000 de kilometri de autostradă. Chiar și așa, tronsonul "aniversar" nu poate fi utilizat de șoferi, având în vedere că nu are conexiune cu infrastructura existentă.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Intern

Tronsonul Târgu Mureș - Ungheni, din Autostrada Transilvania, a fost dat în folosință

România se poate "lăuda" cu aproape 35 de kilometri de autostradă finalizați în 2021. Asta după ce tronsonul Târgu Mureș - Ungheni, din Autostrada Transilvania, tocmai a fost dat în folosință, mai devreme decât stipula contractul.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Un tronson din Autostrada Transilvania, construit în 16 luni, va fi dat în folosință mai devreme

Un tronson de aproape 9 kilometri (din care 4.5 km autostradă) din Autostrada Transilvania este aproape gata și așteaptă să fie inaugurat. Porțiunea de drum a fost construită în aproape 16 luni și va fi deschisă circulației mai devreme decât era prognozat
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Intern

Topul progreselor înregistrate pe autostrăzile din România în octombrie

La finalul lunii octombrie, firma constructoare de autostrăzi Umbrărescu a înregistrat cel mai mare progres al lucrărilor pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova – Pitești. Aceștia sunt urmați de către Strabag și Nurol.
Marti, 27 Iulie 2021 | Intern

Radare fixe pe Autostrada Transilvania: șoferii vor primi informaţii despre trafic, iar viteza va fi înregistrată

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va monta un sistem modern de informare şi monitorizare a circulaţiei pe tronsoanele de autostradă deschise circulaţiei între Târgu Mureş şi Nădăşelu, segmente care fac parte din A3 Transilvania.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Intern

Traseul autostrăzii A3 Transilvania a fost modificat: Braşovul va avea legătură directă cu Sibiul. Autostrada A10 dispare

Tronsonul Făgăraş - Sighişoara - Târgu Mureş din cadrul autostrăzii A3 Transilvania nu se va mai realiza, întrucât traseul a fost schimbat pe noua ruta Braşov - Sibiu - Sebeş - Turda.
Joi, 30 Mai 2013 | Intern

Autostrada Transilvania, un nou hotar: Statul reziliază contractul cu Bechtel

Guvernul a reziliat contractul cu Bechtel, constructorul care a câştigat licitaţia pentru construcţia Autostrăzii Transilvania. Acum, statul trebuie să le plătească americanilor despăgubiri de peste 30 de milioane de euro.
Luni, 02 Mai 2011 | Intern

Autostrada Transilvania va fi gata abia în decembrie 2012

Termenul de finalizare a Autostrăzii Transilvania a fost amânat cu un an, informează Mediafax. Potrivit agenţiei româneşti, autostrada care duce din Braşov la Borş va fi gata în decembrie 2012.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Intern

Autostrada Transilvania: un TIR a circulat 30 de km pe contrasens

Noul tronson de autostrada a fost inaugurat cu succes si de un sofer de TIR, care a circulat aproape 30 de kilometri pe contrasens fara sa realizeze ca a gresit.

Tag-uri similare

Autostrada Transilvania, accident pe autostrada, primul accident pe Autostrada Transilvania, TIR pe autostrada, TIR pe contrasens
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru