Avion

Marti, 07 Septembrie 2021 | General

Performanță de Cartea Recordurilor: Italianul Dario Costa a zburat cu avionul prin două tuneluri

Pilotul italian Dario Costa a zburat cu un avion de mici dimensiuni prin două tuneluri din Turcia și a stabilit nu mai puțin de 5 recorduri mondiale. Printre ele, cel mai lung zbor cu avionul printr-un tunel și primul avion care zboară printr-un tunel.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Autostrada-aerodrom

Cu toții știm că celebrele autostrăzi germane sunt un reper pentru infrastructura mondială. Autobahn-ul ascunde însă un secret mai puțin știut: unele bucăți din autostrăzile germane au fost gândite pentru a putea fi folosite ca piste de aterizare pentru avioane în caz de necesitate.
Vineri, 06 August 2010 | Mediu

Ce poluează mai mult: călătoria cu maşina sau cu avionul?

La auzul emisiilor de CO2 ale unui avion, mulţi turişti justifică din plin folosirea autoturismelor în călătoriile de vacanţă. Un nou studiu contrazice această ipoteză şi declară avioanele ca fiind o metodă de călătorie mai ecologică pe termen lung.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Audi Q7 V12 TDI tracteaza un avion

In cadrul evenimentului aviatic Flight & Space desfasurat de curand in Rusia, un exemplar Audi Q7 V12 a impresionat prin tractarea unui avion.
Vineri, 26 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Duel de senzatie - Corvette ZR1 vs. avion de vanatoare

Dupa Bugatti Veyron, un alt supercar incearca sa se dueleze cu un avion de vanatoare. De aceasta data este vorba despre Corvette ZR1, cel mai rapid model creat de GM.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | General

Directorul de comunicare Mazda, pasager in avionul prabusit in Atlantic

Mazda a anuntat oficial ca directorul diviziei sale europene de comunicare se afla in avionul Air France prabusit luni in largul oceanului Atlantic.

Tag-uri similare

GM, Mazda, Europa, Corvette, putere, V12, ZR1, rapid, duel, director
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru