VIDEO: Audi Q7 V12 TDI tracteaza un avion

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.10.2009
In cadrul evenimentului aviatic Flight & Space desfasurat de curand in Rusia, un exemplar Audi Q7 V12 a impresionat prin tractarea unui avion.

Comentarii (21)

  • me me me
    mare branza...asha cum un om poate trage un boeing 747 o masina nu a putea trage un avion...pana si cu dacia il tragi
    9 9
  • Crist-Tg.Mures
    :))
    Sa inteleg ca uritenile de Q7 au fost facute pt. a trege avioane? :)
    Niste Tarani,domn'le
    6 8
  • Rodallega
    mdea
    Chiar nu o pot intelege....de ce ne arata chestia asta cei de la Audi???? Isi cumpara cineva un Q7 sa tracteze un avion??intrebare mai buna...isi cumpara cineva un Q7 pt offroad???.....si offroad serios nu mers pe poteca sau pe drum pietruit.......oricum sistemul pt offroad e praf comparativ cu cel de la masinile japoneze gen Land Cruiser.....cea mai distractiva faza a fost intr-o spalatorie si chiar nu glumesc....a venit un domn cu un Land Cruiser plin de namol....numai parbrizul si luneta erau curate....iar mai tarziu a venit un X5 care avea un strat fin de praf....posibil depus de la statul in parcare
    20 6
  • george
    INCERCATI SA GANDITI BAIETI
    Stiu ca nu-i lucru simplu pentru voi dar macar incercati daca tot vreti sa va dati cu parerea...

    Daca ati fi auzit macar o data in viata voastra ce-i aia imagine si promovare, n-ati mai pune intrebari de spatele blocului de garsoniere din Chitila si nu v-ati mai pune problema atat de superficial...
    15 7
  • Rodallega
    mdea
    promovarea se face cu cap....numai o ceafa groasa ar reactiona la o astfel de "promovare"....:)))))))...pt oamenii normali este ceva pur si simplu hilar cu ce m-ar face pe mine posibil cumparator sa cumpr un Q7? ca nu am bani sa imi cumpar si avion si dupa aia sa il si transport cu noul Q7 pe o pista=)))
    11 5
  • BogdanD
    super reusita
    Eu sunt de parere ca Audi erau cei mai uber daca reuseau sa impinga un avion cu un Q7.. atunci da.... merita toata atentia :D
    7 0
  • pt me me me
    pai Dacia 1310 e oricum mult mai buna decat caruta asta ;)
    6 4
  • george
    ASTA E PROMOVARE CU CAP
    @ Rodallega

    Dar tu nu vei intelege mecanismele astea vreodata.

    De principiu, masinile astea (adica SUV-urile, nu doar Q7) au niste calitati care, pentru foarte multa lume sunt absolut inutile. Cel putin in Bucuresti, majoritatea posesorilor de astfel de masini se inscriu sau se apropie de standardul enuntat de tine (ceafa groasa). Motiv pentru care, daca vrei ca respectivul sa-si verse banutul pe o astfel de masina, trebuie sa vorbesti limba lui. BTW, nu uita ca evenimentul se petrece in Rusia unde densitatea de cefe groase cu bani gramada pe metru patrat e de vreo 20 de ori mai mare decat in Rumanica.

    In alta ordine de idei, demonstratia nu vrea sa spuna: "uite, daca vrei sa cari avionul dupa tine, masina asta e ceea ce-ti trebuie!".
    Demonstratia asta vrea sa spuna ca masina are un cuplu fenomenal si ca poate sa care lucruri foarte grele...cum ar fi un mic iaht...

    Panimaiesi?
    11 2
  • S-a mai facut si cu VW Tuareg V10 acelasi lucru...deci, nimic nou.
    14 0
  • Rodallega
    mdea
    si pe ce drumuri te-ai plimba cu un "mic yacht"???=)))) mergi cu el pe autostrada?:))))))ba nene o barcutza poti lua dar nu prea mare si pt asta nu ai nevoie de 1000Nm......un yacht???? un yacht ocupa minim 2 benzi deci nu prea merge....nici nu ai voie....o barcutza e altcea;)
    2 5
  • george
    NU CA INTELEGI GREU,
    @ Rodallega

    nu intelegi deloc.

    Un MIC iaht poate fi carat fara probleme pe o singura banda de circulatie...

    Ceea ce este cu adevarat important in povestea asta este faptul ca publicul tinta pentru acest monstru are anumite specificitati. Nu face nimeni asemenea masini tinand cont de ce zic unii ca tine. Atata timp cat tu nu ai bani sa-ti sufli nasu`, nu contezi in ecuatia asta.

    Ca sa-ti dau un exemplu de minim bun simt: tu ai folosit cel putin o data absolut toate functiile telefonului mobil pe care il ai?
    5 2
  • Rodallega
    mdea
    hmmm....stai sa vad...HTC diamond 2....am folosit ca apart foto ....ca telefon.... functia gps am folosit-o ...wirelessu l-am folosit acolo unde am avut.....partea de windows mobile am folosit-o si toate functiile intre....deci da am folosit toate func...ca de aia l-am luat:P:)))))).....si ala nu mai e yacht:)))))))))))))) o barca nu e un Yacht MIC=)))))
    2 5
  • george
    YOU`RE HOPELESS
    @ Rodallega

    Really...

    Te agati de tot felul de maruntisuri ca naufragiatul de scandura...in loc sa privesti imaginea de ansamblu...Deh, mentalitate de chibit...

    Conform terminologiei folosite in domeniu, un mic iaht are dimensiuni care ii permit sa fie carat pe o banda de circulatie.

    Ideea de baza este foarte simpla: nu toate lucrurile pe care le cumparam sunt luate strict pentru utilitate. Multi dintre cei care au Nokia N95, de exemplu, nu folosesc decat o mica parte din functii. Multi dintre cei care isi iau masini care pot atinge 220 km la ora nu vor merge cu acea viteza niciodata.

    Iar aspectul pe care nu l-a vazut nimeni pana acum si care este foarte important: cuplul ala de 1000 Nm permite, printre altele, niste depasiri pe care nu le faci nici cu Civic Type R. Hai sa vad, o sa-mi spui ca nici de asta nu ai nevoie?
    6 4
  • Rodallega
    tare destept te crezi
    daca am nevoie de viteza si de depasit masini imi iau un gt-r nu o masina de 2 tone:)))).....ca nu iti iei tu sau altii lucruri pe care sa le folosesti doar ca sa te dai smecher sau altceva e problema ta...oamenii normali isi cumpara lucrurile de care au nevoie......si un iacht nu il pui la masina si il iei la camping cu ala mergi pe apa...stiai?:))) tu tot ai ideea cu barcutza vecinului care o tine in garaj si o scoate in weekend la pescuit:))))
    0 5
  • george
    YOU ARE WASTED BEYOND REPAIR
    @ Rodallega

    Am spus de la bun inceput ca masinile astea au o utilitate redusa IN CEEA CE MA PRIVESTE.

    Adevarul e ca ma pot da smecher tare cu Skoda Octavia. Rup gura targului Monte Carlo cu masina aia pentru ca e TeDeI...

    Un Q7 V12 este un SUV care are calitatile dinamice ale unei berline sportive. Nu e o sportiva. Vezi vreo diferenta? Eu ma astept sa nu vezi. Asa cum ma astept sa nu vezi nici imaginea de ansamblu desi ti-am explicat de 14 ori ca la copii de gradinita speciala...
    6 1
  • doar spectacol
    george lasa-l pe asta ca oricum nu intelege si sunt multi ca el. in alta ordine de idei in celalalt video Tuaregul trage un avion cu mult mai mare ...acolo da s-a opintit un pic :))....
    1 0
  • haha...
    s-au tras avioane cu dintii, cu parul si dobitocii astia vor sa se promoveze... ce sinistrii penali astia de la audi!
    3 2
  • hmm
    Desi avionul are cateva zeci sau sute de tone, daca ne gandim putin nu este ceva tocmai extraordinar, pentru ca era... "scos din viteza". A fost probabil ceva mai greu pana l-a pus in miscare, apoi nu este sa greu sa-l mentina asa. Este mai mult spectaculos ca era un avion (adica ceva mare). Cine stie ceva fizica ar putea sa inteleaga cam ce vreu sa zic (inainte sa dati cu pietre, ca sigur o sa dati:)), ideea e ca e interesant, insa nu imposibil). Dar lasa, ca cefele late nu stiu, au vazut si s-au bucurat ca ce masina tare o sa-si cumpere, s-au bucurat si aia de la Audi si spectatorii. Deci toata lumea e fericita, nemtii fac cele mai tari masini si lumea e frumoasa :))) :p
    1 0
  • ^_^
    saracu george...isi pune mintea cu rodallega care dupa parerea lui daca vrei sa iti cumperi o Milka trebuie neaparat sa o mananci in Alpi cu o vaca violet langa tine:))) ca doar asa arata in reclama si asta inseamna...what a dumbass:))
    5 0
  • inainte sa va dati cu parerea..de ce nu ganditi?
    in primul rand un om chiar daca reuseste sa miste un avion...nu cred ca poate mai mult de cativa zeci de metri...si pentru asta trebuie sa traga o viata de fiare si pastile... si cu siguranta nu poate zilnic ... si oare cati pot..?.dacia 1300 abia se cara pe ea..si ,trebuie sa ai mereu un ciocan s-o sperii altfel nu se misca,si daca e sa vorbim de rusi...sa stiti ca ceafa ruseasca nu se compara cu cea romaneasca....a noastra are si burta de 200 litri...a lor eventual e de la sport si fara burta hidoasa ..poate ceva vodka mai mereu in sange...dar ca oameni sunt mai ok ca romanii...am fost pe acolo...
    0 0
  • Ovidiu
    la subiect
    @ Rodallega , poate ca ar fi bine ca telefonul pe care il ai sa-l folosesti pentru... hmm.. pentru telefonat ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru