Directorul de comunicare Mazda, pasager in avionul prabusit in Atlantic

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.06.2009
Mazda a anuntat oficial ca directorul diviziei sale europene de comunicare se afla in avionul Air France prabusit luni in largul oceanului Atlantic.

Divizia europeana Mazda a anuntat oficial astazi ca directorul sau de relatii cu publicul, Neil Stuart Warrior, se inscrie pe lista victimelor accidentului aviatic petrecut la inceputul saptamanii. Warrior a fost confirmat pe lista pasagerilor zborului Air France 447, pe ruta Rio de Janeiro - Paris. Desi nu sunt probe pentru o confirmare oficiala a decesului, ramasitele aeronavei gasite ieri in Oceanul Atlantic reduc sansele de supravietuire la zero.

Jeff Guyton, presedinte si CEO al Mazda Europe, a declarat ca "membrii companiei sunt socati si intristati de vestea primita. Nu ne putem exprima in cuvinte pierderea suferita, pentru ca Neil nu poate fi inlocuit. A fost o persoana amabila, vesela si competenta, lucruri care nu pot fi uitate de toti cei care l-au cunoscut. Condoleantele noastre merg catre tatal, sora si fratele sau. Vrem sa stie ca a fost o onoare pentru noi sa lucram alaturi de Neil", a incheiat Guyton.

Neil Warrior s-a nascut pe 13 aprilie 1961 in Hillingdon, Anglia, unde a si absolvit facultatea.

Si-a inceput cariera in domeniul relatiilor publice la Fiat si Alfa Romeo. Abia in 2007 s-a alaturat departamentului de comunicare din cadrul Mazda Motor Europe, in functia de PR Director.

O slujba comemorativa in cinstea lui Neil Warrior va fi organizata luni 8 iunie in Koln, germania. Directorul Mazda este cea de-a patra victima a accidentului aviatic, care activa in industria auto, dupa cei trei directori Michelin, confirmati ieri.

via | Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru