BMW i3

Miercuri, 26 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

BMW aprinde lumina: primul Mini electric vine în 2019, urmat de un BMW X3 electric în 2020

BMW a publicat lista completă a lansărilor sale electrice și hibride programate în următorii patru ani. Primul pe listă va fi BMW i8 Roadster hibrid, urmat de versiunile electrice ale lui Mini cu 3 uși și BMW X3.
Joi, 06 Iulie 2017 | Intern

Serviciul de car sharing GetPony ajunge în București: clienții pot utiliza două unități BMW i3 cu 35 de lei pe oră

Serviciul de car sharing GetPony a fost lansat în București cu două unități BMW i3. Mașinile electrice pot fi utilizate pentru un tarif de 35 de lei pe oră, însă serviciul este limitat la cartierul Cosmopolis.
Luni, 29 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

BMW i3S Performance va avea 20 de cai putere în plus, dar aceeași autonomie

BMW i3S Performance, versiunea de performanță a electricului BMW i3, va primi un motor cu 20 de cai mai puternic fără ca autonomia oficială de 300 de kilometri să aibă de suferit.
Miercuri, 24 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe rămâne cea mai vândută mașină electrică din Europa. Nissan Leaf și BMW I3 completează podiumul

Creșterea autonomiei la 400 de kilometri consolidează poziția Renault în topul celor mai vândute mașini electrice din Europa, în timp ce vânzările lui BMW i3 au crescut de peste două ori.
Luni, 20 Februarie 2017 | Modele noi

BMW i3S: germanii pregătesc o versiune hot hatch de performanță pentru faceliftul modelului electric

BMW va introduce o versiune de performanță a modelului electric i3 în toamna acestui an, atunci când va fi lansat și faceliftul actualei generații.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | Modele noi

Se pregătește generația 2017: BMW i3 va primi o restilizare şi o autonomie mai mare

Maşina electrică BMW i3 va primi anul viitor câteva îmbunătăţiri de design şi o baterie de capacitate mare care să crească autonomia faţă de cea actuală, care ajunge la 300 de kilometri.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Modele noi

BMW nu vede actualul i3 ca pe un eșec și promite o nouă generație a modelului electric

BMW a vândut 60.000 de exemplare i3 din 2013 până în prezent. Oficialii nu văd modelul ca pe un eșec și promit să lanseze și o a doua generație.
Joi, 03 Noiembrie 2016 | Industrie

Raport după 3 ani de la nașterea gamei BMW i: 60.000 de clienți pentru i3 și 10.000 pentru i8

BMW i, gama de modele în care bavarezii experimentează sistemele electrice și hibride care sunt apoi transpuse pe versiuni eco ale modelelor din gama clasică, împlinește 3 ani.
Vineri, 21 Octombrie 2016 | O lume nebuna

BMW i3 cu malformații: modelul chinezesc Yema B11 este o copie la indigo a electricei germane

Ce faci atunci când vrei să scoți o mașină electrică nouă, dar nu ai inspirație la nivel de design? Dacă ești o marcă oarecare din china. copiezi fără probleme un nume deja cunoscut în lumea auto. De exemplu BMW i3.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Concepte

BMW ridică vopsitoria la rang de artă cu edițiile speciale i3 și i8 Crossfade

La Salonul Auto de la Paris, BMW a dezvăluit edițiile speciale i3 și i8 Crossfade. Ambele modele au primit un finisaj unic la nivelul caroseriei și un interior care preia motivul celor două culori.
Marti, 13 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

BMW pune cuțitele pe masă: Seria 3, X4 și Mini vor avea versiuni full-electrice

BMW a experimentat cu modelul i3 îndeajuns de mult încât să-și permită lansarea unor versiuni full-electrice ale unor modele din gama tradițională a mărcii. Seria 3, X4 și Mini sunt primele pe "lista electrificării"
Luni, 05 Septembrie 2016 | Intern

Azi în Timişoara, mâine în toată ţara: 16 staţii de încărcare pentru maşini electrice şi taxi premium cu BMW i3

Compania timişoreană City Limo va dezvolta o reţea naţională cu 16 staţii de încărcare pentru maşini electrice şi lansează servicii de transport premium cu modelul electric BMW i3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 06 August 2016 | Industrie

Tesla prinde curaj: "Mașinile electrice ale concurenților sunt electrocasnice albe și plictisitoare"

Vicepreședintele de dezvoltare al celor de la Tesla Motors a inițiat un atac dur la adresa mașinilor electrice dezvoltate de mărcile auto concurente, pe care le compară la nivel emoțional cu aparatele electrocasnice.
Marti, 02 August 2016 | Economic

Renault Zoe și BMW i3 intră în clubul select al celor mai populare mașini electrice din lume

Renault Zoe și BMW i3 au reușit să depășească pragul de 50.000 de unități vândute la nivel global. În plus, Zoe este cel mai vândut model electric în prima parte a anului.
Miercuri, 27 Iulie 2016 | Intern

Mașină nouă pentru Poliția Română: BMW i3 devine primul model electric folosit de forțele noastre de ordine

Poliția Română a primit spre utilizare un BMW i3, în versiunea cu autonomie extinsă. Modelul a îmbrăcat deja hainele poliției și va patrula prin București în luna august.
Miercuri, 20 Iulie 2016 | Intern

Un nou impuls pentru maşinile electrice în Bucureşti: serviciu de car sharing cu 15 unităţi BMW i3 şi staţie de încărcare de 50 kW

Serviciul de car sharing Pony Car s-a lansat în Bucureşti pentru mediul business cu flotă de 15 maşini electrice BMW i3 şi cea mai puternică staţie de încărcare din Capitală, care ajunge la 50 kW.
Miercuri, 13 Iulie 2016 | General

Planuri de vacanță în Austria? Fiți cu ochii după BMW i3, noua mașină a poliției locale

BMW i3 devine tot mai popular în rândul forțelor de ordine din Europa. Austriecii au ales și ei modelul electric, însă în versiunea cu autonomie de 160 de kilometri.
Vineri, 08 Iulie 2016 | Intern

BMW i3 devine și mai generos cu românii: o versiune îmbunătățită oferă 300 de kilometri autonomie și costă 1.000 de euro în plus

BMW i3 a primit şi pe piaţa din România versiunea cu baterie cu autonomie extinsă la 300 de kilometri, care costă 37.000 de euro, cu 1.000 de euro în plus faţă de varianta standard.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Francezii îi înving pe nemţi la ei acasă: Renault Zoe, cea mai vândută maşină electrică din Germania

Renault Zoe este cea mai vândută maşină electrică în Germania în primele 5 luni ale anului, în care modele germane electrice sau plug-in hybrid precum Volkswagen Passat GTE, Audi A3 e-tron sau BMW i3 au înregistrat vânzări semnificativ mai mici.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Tehnologie

A picat curentul din cauza caniculei? BMW îţi alimentează casa cu energie timp de 24 de ore cu baterii uzate de pe electricul i3

BMW a dezvoltat un sistem de stocare a energiei cu baterii uzate de pe modelul electric i3 care poate asigura necesarul de curent electric al unei case timp de 24 de ore.

Tag-uri similare

BMW i3, BMW i8, BMW i4, BMW i5, BMW Gran Coupe, BMW tractiune fata, BMW diesel, BMW i7, BMW i9, BMW diesel tri-turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru