BMW i3

Joi, 09 Iunie 2016 | Mediu

BMW i3, mai bun decât Tesla Model S? Poliția din Los Angeles a ales modelul bavarez în locul sedanului electric

După ce a testat vreme de un an Tesla Model S și BMW i3, Poliția din Los Angeles a decis să plaseze o comandă doar pentru modelul bavarez.
Luni, 30 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Până la Tesla Model 3 te mănâncă rivalii: după BMW i3, și VW e-Golf va primi în acest an o autonomie de 300 de kilometri

Versiunea electrică a celei mai vândute mașini europene va primi în 2016 un facelift care îi crește autonomia electrică de la 190 la 300 de kilometri.
Luni, 02 Mai 2016 | Modele noi

Cu 50% mai multă autonomie electrică: BMW i3 primește un update care-i oferă 300 de kilometri între încărcări

BMW i3 poate să ruleze astăzi până la 190 de kilometri între încărcări. Începând cu a doua parte a anului, electrica BMW va crește până la 300 de kilometri după un update tehnologic care nu schimbă dimensiunile pachetului de baterii.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Modele noi

Sfârâie gama BMW: bavarezii au confirmat oficial i8 Spyder, SUV-ul X7 și un model de serie pe hidrogen

BMW își calculează pașii din viitor mizând pe construcția unei game i coerente. Iar bavarezii au anunțat astăzi viitorii membri ai gamei: un i8 decapotabil, un i3 cu autonomie îmbunătățită și încă un model electric care va fi lansat pe piață în 2020 și care va rula pe pile de hidrogen.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Intern

BMW România anunță 3 servicii care vor să rezolve marile probleme ale mașinilor electrice: prețul ridicat, autonomia redusă și timpul de încărcare

Clienții români ai mașinilor din gama BMW i beneficiază din această primăvară de servicii speciale care își propun să rezolve parțial principalele probleme ale modelelor electrice.
Luni, 14 Martie 2016 | Economic

Nissan Qashqai și Audi Q3 au tras după ei segmentul european al SUV-urilor în anul 2015

Segmentul SUV-urilor a continuat să crească și în 2015, ajutat de cererea mare pentru modele ca Nissan Qashqai, Audi Q3, Renault Captur și Volvo XC60.
Joi, 10 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

BMW confirmă al treilea model ecologic: viitorul i5 va avea un motor 100% electric

BMW se pregătește să lanseze al treilea model din gama i. Așteptat să se numească i5, acesta a fost deja confirmat și ar urma să ofere un sistem de propulsie similar celui regăsit pe i3, dar cu ceva mai mulți cai putere.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Spor de energie: viitorul BMW i3 va avea o autonomie cu 50% mai mare

BMW i3 va primi o autonomie mai bună. Modelul electric va putea merge cu aproximativ 50% mai mulţi kilometri decât în prezent.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Economic

BMW i3 se vinde ca pâinea caldă. Electrica este cel mai popular model BMW în Norvegia

BMW a publicat o serie de statistici ale actualului i3. Modelul german electric este extrem de iubit în Norvegia, este al treilea cel mai vândut în SUA și are prețuri chiar și pentru România.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Intern

BMW i3 şi BMW i8 pot fi cumpărate de azi în România. Cea mai ieftină maşină electrică BMW pleacă de la 37.000 de euro

BMW i3, primul model electric al bavarezilor, poate fi cumpărat din România pentru 37.000 de euro, în timp ce pentru sportiva hibridă BMW i8 ai nevoie de fonduri mult mai generoase: peste 138.000 de euro.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Concepte

BMW a patentat design-ul unui prototip neobisnuit - iată primele imagini ale acestuia

Chinezii de la PCauto.com au reușit să obțină în premieră un set de imagini cu cel mai recent design patentat de BMW. Vorbim despre un vehicul misterios, care pare să fie prototipul unui membru al gamei i.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Mediu

Poliția bavareză împrumută uniforma sa modelului electric BMW i3

Pentru că își dorește ca organele de ordine să contribuie la ideea de mediu înconjurător protejat, BMW a oferit poliției din Bavaria mai multe exemplare ale electricului i3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Octombrie 2015 | Modele noi

Familia BMW i se mărește. Germanii au confirmat oficial un nou membru complet electric

Președintele BMW a anunțat oficial lansarea unui nou model electric în gama ecologică i. Acesta va fi poziționat sub actualul supercar BMW i8.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW pregătește noi modele din gama i și așteaptă "în curând" tehnologiile care vor dubla autonomia electricelor

BMW se află în faza de analiză și dezvoltare a modelelor care li se vor alătura lui i3 și i8 în linia de modele ecologice pe care le oferă marca bavareză pe piață.
Luni, 10 August 2015 | Modele noi

BMW i5 va fi un sedan complet electric așteptat să rivalizeze cu Tesla Model S în 2019

BMW are în plan lansarea unui nou model în gama i. Acesta se va numi i5 și va beneficia de două motoare electrice. Va exista și o versiune hibridă, echipată cu un motor pe benzină cu patru cilindri.
Joi, 04 Iunie 2015 | Tehnologie

BMW a dezvoltat o tehnologie care anticipează eliberarea sau ocuparea locurilor de parcare

BMW a dezvoltat o tehnologie denumită Dynamic Parking Prediction, care este capabilă să anticipeze eliberarea sau ocuparea unor locuri de parcare.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Tehnologie

Sistemul de navigaţie al lui BMW i3 şi i8 a fost premiat cu GreenTec Award 2015

Sistemul de navigaţie al modelelor i de la BMW a primit premiul GreenTec Award. Acesta se diferenţiază de concurenţă prin introducerea transportului public ca variantă pentru orientare în marile oraşe.
Miercuri, 06 Mai 2015 | Tehnologie

BMW, Porsche şi Volkswagen au lansat aplicaţii pentru Apple Watch. Toate permit accesarea funcţiilor maşinii de la distanţă

Lansarea ceasului inteligent de la Apple a suscitat un interes deosebit şi printre constructorii auto. BMW, Volkswagen şi Porsche au pregătit deja aplicaţii speciale, care permit comandarea maşinii de la distanţă.
Joi, 30 Aprilie 2015 | O lume nebuna

O bancă din Polonia a echipat patru exemplare BMW i3 cu câte un bancomat

BMW i3 a devenit bancomat mobil în Polonia, unde o bancă s-a gândit să aducă banii lichizi mai aproape de clienţii săi din oraşul Varşovia.
Duminica, 26 Aprilie 2015 | Industrie

60 de minute care-ți vor schimba percepția asupra lui BMW i3: "Această mașină e o bornă istorică în industria auto"

O companie americană specializată în analiza minuțioasă a fiecărei piese care face parte din structura mașinilor susține că BMW i3 este o bornă istorică în industria auto. "BMW i3 este echivalentul modern al lui Ford Model T", spune Sandy Monro, inginerul care conduce Monro and Associates.

Tag-uri similare

BMW i3, BMW i8, BMW i4, BMW i5, BMW Gran Coupe, BMW tractiune fata, BMW diesel, BMW i7, BMW i9, BMW diesel tri-turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru