BMW M4

Luni, 20 Octombrie 2014 | Modele noi

BMW M4 DTM Champion - ediţie specială dedicată titlului de campion obţinut de Marco Wittmann

BMW sărbătoreşte titlul de campion la piloţi, obţinut de Marco Wittmann. Bavarezii au pregătit o ediţie specială a modelului M4, gata să fie produsă în doar 23 de exemplare, numărul maşinii de concurs.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V, rivalul american al noului BMW M3, se va lansa în noiembrie

Cadillac ATS-V sedan va porni pe urmele best-seller-ului BMW M3 începând cu această toamnă. Berlina americană de performanţă va debuta la Los Angeles şi va încerca să fure din clienţii lui M3.
Joi, 31 Iulie 2014 | Economic

Vechiul Lexus IS F se retrage după şapte ani de carieră şi doar 11.000 de unităţi vândute

Lexus a confirmat oficial retragerea de pe piaţă a modelului de performanţă IS F. Sedanul a fost lansat în urmă cu şapte ani, dar nu s-a bucurat de un succes foarte mare.
Marti, 24 Iunie 2014 | Accidente exotice

Daună totală: primul BMW M4 distrus vine din Germania

Un german a reuşit să ajungă pe prima pagină a tuturor site-urilor auto ale lumii după ce a suferit primul accident serios cu noul BMW M4 în centrul oraşului Munchen.
Luni, 16 Iunie 2014 | General

BMW M4 Coupe la Nurburgring: 13 secunde în faţa vechiului M3 Coupe

Nemţii de la Sport Auto au pus la încercare noul BMW M4 Coupe pe circuitul Nurburgring. În comparaţie cu predecesorul său, M3 Coupe, aceştia au remarcat o îmbunătăţire de 13 secunde.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Feature

REPORTAJ: Maghiarii, DTM-ul şi autostrăzile

Hungaroring este cel mai apropiat circuit la standarde internaţionale. Se află la 850 km de Bucureşti şi poţi ajunge acolo după un drum de o zi. Etapa DTM care a avut loc în weekend-ul trecut a fost o ocazie bună de a testa noile segmente de autostradă către capitala Ungariei.
Vineri, 04 Aprilie 2014 | Modele noi

BMW M4 Cabriolet - imagini şi informaţii oficiale ale succesorului lui M3 Cabrio

BMW a prezentat noul M4 Cabriolet. Este modelul care înlocuieşte a patra generaţie a lui M3 Cabrio şi aduce cel mai ridicat nivel de putere, cel mai mic consum şi cele mai bune performanţe asigurate vreodată în această gamă.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o surpriză pentru vara acestui an: un model M aniversar

BMW a anunţat că va dezvălui un model M aniversar cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Surpriza bavarezilor ar putea avea la bază actualul M4 Coupe.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Miercuri, 15 Ianuarie 2014 | Modele noi

Lexus RC F - coupe-ul de performanţă este gata să se dueleze cu BMW M4 şi Audi RS5

Lexus a dezvăluit oficial noul RC F, coupe-ul său de performanţă, echipat cu motor V8 de 5.0 litri. Modelul german îşi propune să fure din clienţii lui BMW M4 şi Audi RS5.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 Sedan şi M4 Coupe: imagini, informaţii şi detalii complete

BMW a publicat imaginile oficiale ale lui M3 Sedan şi M4 Coupé. Pentru prima dată în istorie, M3 primeşte un motor turbo. Cealaltă premieră absolută este rebotezarea versiunii coupe în M4, BMW respectând denumirile noi ale gamei proprii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Decembrie 2013 | Intern

Gran Turismo 6 s-a lansat în România: peste 1.200 maşini disponibile

Al şaselea joc din seria Gran Turismo a fost lansat în România. Simulatorul include şi avanpremiera lui BMW M4, model care va fi prezentat ulterior pe internet şi în realitate.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | Modele noi

BMW M3 şi M4: 430 CP şi 500 Nm, transmisie manuală în standard

BMW a publicat o galerie foto oficială a noilor M3 şi M4 în timpul testelor de la Nurburgring. Odată cu acestea, nemţii au dezvelit specificaţiile tehnice ale celor două modele.
Luni, 19 August 2013 | Motorsport

BMW M4 va alerga în DTM în sezonul 2014

Directorul diviziei de motorsport de la BMW a confirmat faptul că marca va folosi viitorul M4 în competiţii începând cu sezonul 2014.
Vineri, 16 August 2013 | Modele noi

BMW a prezentat pachetul M Performance pentru Seria 4 Coupe

Dacă te-ai îndrăgostit de noul M4 Coupe Concept, dar nu vrei să aștepți până la anul pentru unul, BMW îți pune la dispoziție pachetul M Performance, care îți va transforma noul tău Seria 4 diesel de 184 CP într-un pseudo-M4. Estetic și tehnic.
Vineri, 16 August 2013 | FRANKFURT 2013

BMW Concept M4 Coupe: urmaşul lui M3 a fost dezvăluit oficial

BMW a dezvăluit astăzi la Pebble Beach noul Concept M4 Coupe. După cum o spune şi numele, avem în faţă versiunea de performanţă al actualului Seria 4 şi urmaşul legendarului M3.
Marti, 23 Iulie 2013 | Concepte

Conceptul viitorului BMW M4 va debuta luna viitoare la Pebble Beach

BMW va lansa în cadrul Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach conceptul viitorului M4. Modelul de serie va debuta abia în iarnă, la Salonul de la Detroit.
Duminica, 07 Iulie 2013 | Industrie

BMW M3 Coupe - final de carieră pentru performantul model bavarez

BMW a asamblat ultimul exemplar BMW M3 Coupe din actuala generație. Exemplarul portocaliu din imagini este ultimul M3 Coupe E92 ce va fi fabricat vreodată.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | Modele noi

Detalii despre viitorul BMW M4, urmaşul lui M3 Coupe

Viitorul BMW M4 este aşteptat abia în 2014. Modelul va beneficia de un motor de 3.0 litri, capabil să ofere 415 cai putere şi un cuplu motor de 545 Nm.

Tag-uri similare

BMW, BMW M3, BMW M4, BMW 3.0 litri, viitorul BMW M3, BMW S55
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru