Buemi

Luni, 18 Mai 2009 | Formula 1

VIDEO: Vettel si Buemi au facut show in Ungaria

Sebastian Vettel si Sebastien Buemi au participat in acest weekend la o demonstratie de Formula 1 in orasul Szeged din Ungaria.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso, frustati de abandonul suferit in Spania

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais sunt dezamagiti de incidentul in urma caruia au fost nevoiti sa abandoneze, considerand ca Jarno Trulli este principalul vinovat.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de rezultat

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais nu si-au ascuns dezamagirea dupa ce Toro Rosso a obtinut doar locurile 15 si 17 in calificarile din Spania.
Vineri, 08 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso, precauti inaintea calificarilor

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais sunt precauti in privinta noului pachet aerodinamic produs de Toro Rosso pentru Marele Premiu al Spaniei.
Vineri, 08 Mai 2009 | F1 Short

Buemi mizeaza pe o calificare in Q2

Sebastien Buemi isi propune sa ajunga in a doua parte a calificarilor de sambata, bazandu-se pe noul pachet aeridinamic de care beneficiaza monopostul STR4.
Marti, 05 Mai 2009 | F1 Short

Buemi: "Vom fi mai competitivi din acest weekend"

Sebastien Buemi considera ca Toro Rosso va fi mai competitiva incepand din Marele Premiu al Spaniei, chiar daca admite ca aproape toate echipele vor aduce imbunatatiri.
Marti, 28 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi a fost incetinit in Bahrain de o bucata dintr-un monopost BMW

O bucata dintr-un masina BMW l-a impiedicat pe Buemi sa realizez un rezultat mai bun in Bahrain dupa ce aceasta s-a agatat de eleronul fata a monopostului Toro Rosso.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Formula 1

VIDEO: Patrunde in viata lui Sebastien Buemi

Va prezentam un materila video despre viata personala a lui Sebastien Buemi, singurul debutant din Formula 1 in sezonul 2009.
Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Experiente diferite pentru pilotii Toro Rosso

Sebastien Bourdais este incantat de prestatia in Marele Premiu al statului Bahrain, in timp ce Sebastien Buemi admite ca a fost lent in cursa de duminica.
Sambata, 25 Aprilie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de prestatia din calificari

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais sunt dezamagiti de rezultatele obtinute in calificari, niciunul dintre ei nereusind sa promoveze in Q2.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi, multumit de monopostul Toro Rosso

Sebastien Buemi este multumit de prestia monopostului Toro Rosso in antrenamentele de vineri din Bahrain, viziune impartasita si de coechipierul sau, Sebastien Bourdais.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | Formula 1

Tost: "Buemi este un pariu castigat pentru Toro Rosso"

Franz Tost a marturisit ca nu anticipa ca debutantul Sebastien Buemi va reusi sa castige puncte in primele trei curse ale noului sezon si lauda abilitatile de pilot ale elvetianului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | F1 Short

Prost: "Bourdais, frustrat ca este depasit de Buemi"

Alain Prost crede ca Sebastien Bourdais gandeste negativist pentru ca Sebastien Buemi s-a dovedit mai rapid in monopostul Toro Rosso, despre care fostul campion mondial spune ca este foarte bun pe ploaie.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi, fericit ca a terminat din nou in puncte

Sebastien Buemi s-a declarat incantat de punctul obtinut in cursa de la Shanghai, in timp ce Sebastien Bourdais este relativ multumit de prestatia sa. Evolutia echipei ii permite lui Franz Tost sa fie increzator pentru cursa din Bahrain.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi nu se astepta sa ajunga in Q3

Sebastien Buemi a fost surprins sa intre in ultima parte a calificarilor, in timp ce Sebastien Bourdais a admis ca a pierdut timp in urma unei erori personale.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Bourdais: "Noile update-uri fac diferenta"

Sebastien Bourdais considera ca update-urile intriduse de Toro Rosso au imbunatatit performantele generale ale monopostului STR4, in tim pce Sebastien Buemi s-a aclimatizat cu circuitul de la Shanghai.
Luni, 06 Aprilie 2009 | F1 Short

Toro Rosso regreta ca nu au castigat puncte

Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi sunt dezamagiti ca nu au reusit sa castige puncte in cursa pe ploaie de la Sepang, mai ales ca monopostul STR4 a fost competitiv.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | F1 Short

Bourdais: "Am fost mai rapizi decat ma asteptam"

Sebastien Bourdais spune ca nu se asepta ca Toro Rosso sa fie atat de rapizi in calificari, desi va pleca doar de pe locul 15 al grilei.
Vineri, 03 Aprilie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, precauti inaintea calificarilor

Sebastien Buemi si Sebastien Buemi evita sa dea pronosticuri pentru calificarile de la Sepang, insa admit ca trebuie sa imbunatateasca performantele monopostului.
Joi, 02 Aprilie 2009 | F1 Short

Buemi: "Vom avea o cursa dificila in Malaezia"

Sebastien Buemi spune ca Toro Rosso va avea parte de o cursa dificila la Sepang pentru ca circuitul nu se potriveste monopostului STR4.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru