Buemi

Luni, 07 Septembrie 2009 | Formula 1

Cum functioneaza un simulator de Formula 1

Sebastien Buemi a descris modul in care functioneaza un simulator de Formula 1 utilizat de Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso.
Miercuri, 02 Septembrie 2009 | F1 Short

Buemi: "Toro Rosso este capabila sa castige puncte"

Sebastien Buemi crede ca Scuderia Toro Rosso beneficiaza de un monopost suficient de competitiv pentru a lupta pentru puncte in acest final de sezon.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Buemi sustine ca a realizat o cursa buna

Sebastien Buemi crede ca a avut parte de o cursa buna la Spa, fiind laudat pentru prestatia sa si de seful Franz Tost. In schimb, Jaime Alguersuari regreta ca nu a terminat cursa in urma accidentului colectiv din primul tur.
Sambata, 29 August 2009 | F1 Short

Alguersuari remarca progresele realizate in Belgia

Jaime Alguersuari este multumit de progresele realizate in sesiunile de calificari din cele trei mari Premii la care a participat, insa Sebastien Buemi este dezamagit de ratarea calificarii in Q2.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Toro Rosso, multumiti dupa prima zi in Belgia

Jaime Alguersuari si Sebastien Buemi sunt incantati de modul in care a decurs prima zi de antrenamemtne de la Spa, precum si de comportamentul monopostului STR4.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Buemi priveste cu incredere weekendul din Belgia

Sebastien Buemi anticipeaza ca Toro Rosso va obtine rezultate bune la Spa si spune ca a capatat experienta la capatul primelor sale 11 curse in Formula 1.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Toro Rosso vrea sa continue cu Buemi si Alguersuari

Franz Tost a declarat ca Toro Rosso intentioneaza sa continue cu Sebastien Buemi si Jaime Algusuari in sezonul urmator, mizand in continuare pe motorul furnizat de Ferrari.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Sutil, tentat sa continue cu Force India

Adrian Sutil spune ca isi doreste sa ramana alaturi de Force India si in sezonul urmator, in timp ce Giancarlo Fisichella estimeaza ca are 50% sanse sa continue in Formula 1.
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Buemi, macinat de problemele din startul cursei

Sebastien Buemi crede ca toate sansele la un rezultat bun la Valencia s-au naruit dupa incidentul de la start cu Timo Glock, urmat ulterior de probleme la frane.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Buemi crede ca putea ajunge in Q3

Sebastien Buemi crede ca ar fi putut promova in ultima parte a calificarilor, insa este multumit de rezultatul obtinut. La randul sau, Jaime alguersuari considera ca a reusit sa isi imbunatateasca performantele comparativ cu cursa din Ungaria.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Buemi: "Noua aripa fata are efect"

Sebastien Buemi considera ca monopostul Toro Rosso a inregistrat un spor de performanta datorita noii aripi fata, in timp ce Jaime Alguersuari este multumit de ziua sa in ciuda caldurii excesive.
Vineri, 14 August 2009 | Formula 1

Lauda: "Brawn GP este favorita la titlu"

Triplul campion mondial Niki Lauda crede ca Brawn GP este favorita la castigarea celor doua titluri mondiale in acest sezon, insa considra ca Sebastian Vettel si Mark Webber formeaza cea mai buna linie de piloti din Formula 1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 28 Iulie 2009 | F1 Short

Tost il apara pe Buemi dupa cursa de la Hungaroring

Franz Tost i-a luat apararea lui Sebastien Buemi dupa ce elvetianul a facut numeroase greseli in timpul Marelui Premiu al Ungariei.
Luni, 27 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari, fericit ca a terminat cursa

Jaime Alguersuari si-a exprimat satisfactia ca a trecut linia de sosire in Ungaria, fiind felicitat si de Franz Tost. In schimb, Sebastien Buemi admite ca a comis multe greseli in cursa, motiv pentru care a terminat in spatele spaniolului.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari: "As fi fericit sa termin cursa"

Jaime Alguersuari crede ca s-a descurcat foarte bine in calificari si spera sa termine cursa, in timp ce Sebastien Buemi remarca progresele majore inregistrate de echipa.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari, multumit de debutul sau in F1

Jaime Alguersuari considera ca s-a descurcat onorabil la prima sa aparitie pe un circuit de F1, iar Franz Tost lauda prestatia spaniolului.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi accepta rolul de lider la Toro Rosso

Sebastien Buemi a admis ca a devenit noul lider al Scuderiei Toro Rosso, intrucat Jaime Alguersuari este un debutant absolut in Formula 1.
Vineri, 17 Iulie 2009 | F1 Short

Toro Rosso: "Vettel, decisiv pentru rezultatele din 2008"

Giorgio Ascanelli spune ca Sebastian Vettel a contribuit decisiv la performantele obtinute de Toro Rosso in sezonul precedent si evita sa dea un verdict in privinta update-ului pentru Marele Premiu al Ungariei.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Formula 1

Buemi va pilota pentru Toro Rosso si in sezonul 2010

Franz Tost a dezvaluit indirect ca Sebastien Buemi va ramane in cadrul echipei si in sezonul urmator, afirmand ca elvetianul isi va imbunatati performantele la Toro Rosso in 2010.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Buemi: "Nu stiu nimic despre plecarea lui Bourdais"

Sebastien Buemi sustine ca nu stie nimic despre o eventuala concediere a lui Sebastien Bourdais de la Toro Rosso.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru