Buemi

Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Alguersuari va testa vineri pentru Toro Rosso

Sebastien Buemi a dezvaluit ca Jaime Alguersuari va testa vineri monopostul Toro Rosso, sugerand ca Sebastien Bourdais va fi concediat de echipa.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi: "Unde sunt noile echipe din F1?"

Sebastien Buemi spune ca noile echipe acceptate in Formula 1 nu si-a arata inca planurile concrete si admite ca o eventuala prezenta a verisoarei sale Natacha Gachnang in F1 ar fi benefica pentru Elvetia.
Marti, 14 Iulie 2009 | Formula 1

Toro Rosso pregateste un update major pentru Ungaria

Toro Rosso va imprumuta numeroase imbunatatiri aerodinamice de la Red Bull Racing prin intermediul carora monopostul STR4 ar putea deveni cu aproape o secunda mai rapid.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi: "Am facut tot ce am putut"

Sebastien Buemi spune ca nu putea obtine un rezultat mai bun in calificari din cauza absentei update-urilor pentru monopostul Toro Rosso, in timp ce Sebastien Bourdais nu este foarte preocupat ca va pleca de pe ultima pozitie.
Vineri, 10 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi spera sa ploua in timpul calificarilor

Sebastien Buemi spera ca ploaia sa isi faca aparitia in timpul calificarilor de sambata, considerand ca va fi mult mai competitiv in astfel de conditii. Coechipierul sau, Sebastien Bourdais, este relativ multumit de modul in care a decurs prima zi in Germania.
Marti, 07 Iulie 2009 | F1 Short

Buemi: "Noile echipe vor avea viata grea in F1"

Sebastien Buemi crede ca USF1, Manor si Campos vor intampina dificultati majore pentru a tine pasul cu actualele echipe din Formula 1.
Luni, 06 Iulie 2009 | F1 Short

Alguersuari ar putea debuta la Toro Rosso in 2009

Jamie Alguersuari a dezvaluit ca exista posibilitatea de a debuta in Formula 1 pentru Toro Rosso inca din acest sezon, punand astfel presiune pe umerii lui Sebastien Bourdais si Sebastien Bouemi.
Marti, 23 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de lipsa update-urilor

Franz Tost a admis ca rezultatele slabe inregistrate de Toro Rosso in acest sens au drept cauza lipsa update-urilor pentru monopostul STR4.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, dezamagiti de rezultatele din Anglia

Sebastien Buemi si Franz Tost sunt nemultumiti de rezultatele obtinute de Toro Rosso la Silverstone, in timp ce Sebastien Bourdais il acuza pe Heikki Kovalainen de producerea accidentului care a condus la abandonul celor doi.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Bourdais, multumit de monoostul Toro Rosso

Sebastien Bourdais este multumit de prestatia monopostului Toro Rosso in calificari, insa coechipierul sau, Sebastien Buemi, spune ca a avut parte de o zi proasta.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso anticipeaza rezultate mai bune decat in Turcia

Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi considera ca Toro Rosso va obtine la Silverstone rezultate mai bune decat in Turcia, insa amandoi admit ca trebuie sa mai lucreze la setarile monopostului STR04.
Marti, 09 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso au avut un weekend de cosmar la Istanbul

Nimic nu le-a mers celor de la Toro Rosso la Istanbul, Buemi si Bourdais terminand pe locurile 15 si 18 in Marele Premiu al Turciei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 06 Iunie 2009 | F1 Short

Bourdais: "Toro Rosso a facut un pas inapoi"

Sebastien Burdais considera ca Toro Rosso a regresat fata de cursele precedentele, in timp ce Sebastien Buemi mizeaza pe o strategie bunain cursa.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, nemultumiti de aderenta circuitului

Sebastien Bourdais si Sebastien Bourdais sustin ca aderenta precara a fost principala problema in antrenamentele de vineri si sunt circumspecti in privinta rezultatelor pe care le vor obtine in acest weekend.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Buemi: "Munca cu inginerii, diferenta dintre F1 si GP2"

Sebastien Buemi crede ca principala diferenta dintre Formula 1 si GP2 este reprezentata de modul in care pilotii lucreaza cu inginerii.
Luni, 01 Iunie 2009 | F1 Short

Toro Rosso, optimisti inaintea cursie de la Istanbul

Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi privesc cu incredere spre Marele Premiu al Turciei de la finalul acestei saptamani.
Luni, 25 Mai 2009 | Formula 1

Bourdais vrea performante mai bune in calificari

Sebastian Bourdais este multumit cu locul al optulea din cursa de la Monaco, dar spune ca un ritm mai bun in calificari i-ar asigura in mod sigur un finish in top.
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso: "Puteam ajunge in ultima parte a calificarilor"

Sebastien Buemi si Sebastien Bourdais considera ca puteau ajunge in ultima parte a califcarilor, insa sunt satisfascuti de rezultatele obtinute pe strazile din Monte Carlo.
Vineri, 22 Mai 2009 | F1 Short

Toro Rosso nu va utiliza noul deflector nici in Turcia

Sebastien Buemi a dezvaluit ca Scuderia Toro Rosso nu va utiliza noul tip de dublu-deflector in urmatoarele doua curse, din cauza modificarilor majore necesare pentru monopost.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

Buemi, optimist dupa antrenamentele de joi

Sebastien Buemi este multumit de prestatia monopostului Toro Rosso in antrenamentele de joi de la Monte Carlo, insa Sebastien Bourdais si-a manifestat nemultumirea fata de forma generala a masinii.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru