Campion mondial

Luni, 30 Octombrie 2023 | Motorsport

WRC: Kalle Rovanpera, campion mondial pentru a doua oară la rând

Kalle Rovanpera, pilot în cadrul echipei Toyota din WRC, a cucerit al doilea său titlu mondial în Raliul Europei Centrale. Finlandezul este cel mai tânăr dublu campion mondial din istoria competiției.
Duminica, 09 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1 Japonia: Verstappen câștigă și devine campion mondial pentru a 2-a oară

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, găzduit de legendarul circuit Suzuka. Totodată, pilotul olandez a devenit campion mondial pentru a 2-a oară în carieră.
Luni, 03 Octombrie 2022 | General

WRC: Kalle Rovanpera devine cel mai tânăr campion mondial din istorie

Kalle Rovanpera, pilotul finlandez al echipei Toyota în WRC, a cucerit primul său titlu mondial odată cu victoria obținută la raliul Noii Zeelande. În weekend-ul în care a împlinit 22 de ani, el a devenit cel mai tânăr campion mondial din istoria competiției și este primul finlandez care câștigă titlul după 20 de ani.
Duminica, 12 Decembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen este noul campion mondial din Formula 1

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi și și-a trecut în cont primul titlul mondial din carieră. Podiumul etapei a fost completat de Lewis Hamilton și Carlos Sainz.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Cinci minute cu Sebastien Loeb si Citroen C4 WRC

Jurnalistii italieni de la Autoblog au avut ocazia de a sta pe scaunul din dreapta al unui Citroen C4 WRC, alaturi de campionul mondial Sebastien Loeb. Imaginile vorbesc de la sine.
Vineri, 26 Decembrie 2008 | Video

VIDEO: Rhys Millen, campionul mondial de drift

Noul campion mondial de drift, Rhys Millen, ne ofera o demonstratie de forta cu masina sa de competitie: un Pontiac Solstice

Tag-uri similare

WRC, Citroen C4 WRC, Sebastien Loeb, C4, drift, Rhys Millen, campion mondial, drifting, campion
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru