Cluj-Napoca

Luni, 17 Octombrie 2022 | Intern

Metroul din Cluj-Napoca: Primăria a reluat licitația. Costurile de realizare, mai mari cu 35%

Potrivit celor mai recente informații, Primăria Cluj-Napoca a reluat licitația pentru construirea metroului. Noile costuri de realizare, mai mari cu aproximativ 35%, au fost aprobate de Guvern.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Intern

A fost aprobat studiul de fezabilitate pentru viitorul metrou din Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru viitorul metrou. Investiția totală depășește 2 miliarde de euro, iar durata de realizare va fi de 10 ani și jumătate (128 luni).
Marti, 28 Iulie 2020 | Intern

Proiect pentru construirea unui circuit de teste pentru mașini autonome în județul Cluj: Porsche și Bosch și-au manifestat deja interesul

Județul Cluj ar putea avea un circuit de teste pentru mașini autonome, iar Porsche și Bosch și-au manifestat deja interesul pentru noul proiect.
Marti, 10 Martie 2020 | Intern

Centrul de inginerie software Porsche Engineering din Cluj-Napoca se extinde în 2020: numărul angajaților va crește cu peste 20%

Centrul de inginerie software Porsche Engineering cu sediul la Cluj-Napoca își va extinde în acest an numărul de angajați cu peste 20%.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Intern

Porsche dezvoltă în România tehnologii pentru mașini electrice și inteligența artificială: echipa a ajuns deja la 200 de ingineri

Divizia Porsche Engineering din România a ajuns deja la 200 de ingineri care dezvoltă tehnologii pentru mașini electrice și inteligența artificială, iar primele proiecte vor ajunge în curând pe mașini de serie.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Intern

Mașini electrice, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca: trei Renault Zoe au intrat în flota Poliției Locale

Primăria Cluj-Napoca a cumpărat mașini electrice pentru Poliția Locală, primele trei vehicule fiind puse în circulație pe data de 1 decembrie. Cele trei Renault Zoe au costat fiecare aproximativ 30.000 de euro, fără TVA.
Joi, 25 Mai 2017 | Intern

Clujenii vor afla de pe telefonul mobil unde sunt locuri de parcare libere în oraș

3.600 de locuri de parcare din Cluj-Napoca vor avea senzori pentru ca șoferii să poată afla oricând de pe telefonul mobil care dintre acestea sunt libere.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Feature

Transsylvania Off-Road Club: pasionaţii care salvează vieţi

Un accident aviatic a atras atenţia asupra faptului că pasionaţii de off-road profesionist participă în mod constat la activităţi de salvare şi acţiuni umanitare, de cele mai multe ori fiind capabili să acceseze zone imposibile.
Marti, 30 Martie 2010 | Intern

Educatie cu forta pentru taximetristi: amenzi pentru manele si seminte

Taximetristii din Cluj si-ar putea pierde licenta pentru doi ani daca sunt prinsi ascultand manele in masini, daca scuipa seminte pe geam sau daca arunca gunoaie pe strazi.

Tag-uri similare

Cluj-Napoca, reguli taxi Cluj, taximetristi Cluj
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru