Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Joi, 07 Mai 2015 | Concepte

BMW pregătește un concept care aniversează 90 de ani de la debutul lui Rolls Royce Phantom

Cu ocazia evenimentului Concorso d`Eleganza Villa d`Este, programat în data de 22 mai, BMW va dezvălui două concepte surpriză. Unul dintre ele ar putea fi un prototip Rolls Royce, creat pentru a sărbători 90 de ani de la debutul modelului Phantom.
Joi, 26 Iunie 2014 | Intern

Concursul de Eleganţă de la Sinaia 2014: 42 de vehicule istorice se prezintă în faţa publicului pe 28 iunie

Pasionaţilor de automobile istorice li se pregăteşte un eveniment deosebit la Sinaia în acest weekend, sub forma unui Concurs de Eleganţă, al cărui juriu este prezidat de un cvadruplu câştigător al Concorso d'Eleganza Villa d'Este, Corrado Lopresto.
Sambata, 18 August 2012 | Modele noi

BMW Zagato Roadster - model special pentru Pebble Beach Concours d'Elegance

După ce BMW și Zagato au colaborat pentru a crea modelul BMW Zagato Coupe pe care l-am văzut la Concorso d'Eleganza Villa d'Este, cei doi recidivează cu varianta Roadster pregătită pentru Pebble Beach Concours d'Elegance.
Joi, 31 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Fascinaţia eleganţei auto - Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Concorso d'Eleganza Villa d'Este este cel mai important concurs de frumuseţe pentru automobile clasice din Europa. Se desfăşoară în fiecare an în luna mai pe malul lacului Como din Italia.
Duminica, 27 Mai 2012 | Video

3XVIDEO: BMW prezintă în detaliu proiectul Zagato Coupe

BMW prezintă în detaliu proiectul Zagato Coupe, modelul concept creat împreună cu carosierul italian Zagato pentru Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Sambata, 26 Mai 2012 | Concepte

BMW Zagato Coupe - surpriza bavareză pentru Concorso d'Eleganza Villa d'Este

BMW a pregătitit o surpriză de proporții pentru concursul de frumusețe de la Villa d'Este: un spectaculos coupe desenat de Zagato.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Concepte

Prima imagine a conceptului Zagato creat in cinstea Alfa Romeo

Zagato a publicat astazi prima imagine a conceptului TZ3 Corsa, creat pentru centenarul constructorului italian Alfa Romeo. Prototipul va fi dezvaluit in cadrul Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Tag-uri similare

Pininfarina, Zagato, Bertone, Alfa Romeo 8C Competizione, concept Alfa Romeo, centenar Alfa Romeo, Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru