Conducere defensiva

Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Cursurile de conducere defensivă și prim-ajutor ar putea deveni obligatorii

Șoferii care vor să dețină carnet de conducere sau care au permisul suspendat, vor trebui să participe la cursuri obligatorii de conducere defensivă și de prim-ajutor, conform unui proiect de lege.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | Siguranta

Un prim pas către tineri mai prudenți la volan: Academia Titi Aur va școlariza 1000 de instructori auto

Academia Titi Aur a anunțat că în anul 2017 va școlariza 1000 de instructori auto din toată țara. Aceștia ar urma să învețe reguli de conducere defensivă.
Joi, 20 August 2015 | Feature

Din nou la școală: cât costă și ce presupune un curs de conducere defensivă Smart Driving

Automarket s-a înscris la cursurile școlii Smart Driving pe circuitul Motorpark din Adâncata cu BMW 228i. Vă spunem de ce ar trebui ca fiecare șofer să treacă prin aceste cursuri și ce poți să înveți în cadrul acestora.
Luni, 27 Iulie 2015 | Siguranta

Studiu: selfie-urile la volan, mai periculoase decât SMS-urile

Un studiu derulat în Regatul Unit a relevat faptul că unul din cinci șoferi și-a făcut un selfie în timp ce conducea. Grupa de vârstă cu probleme este cea a șoferilor care au între 25 și 35 de ani.
Marti, 19 Mai 2015 | Intern

Ford România va organiza cursuri gratuite de conducere defensivă la Iaşi

În weekend-ul 22-24 mai, Ford va organiza la Iaşi prima sesiune din 2015 a cursurilor de conducere defensivă Driving Skills for Life. Înscrierea şi participarea sunt gratuite.
Luni, 11 Mai 2015 | Feature

La şcoală pe două roţi: de ce ai nevoie de un curs de conducere defensivă după ce-ţi iei permisul moto

Motocicletele ne-au atras mereu, dar pana cum ceva vreme am pastrat această atracţie la nivel pur admirativ. Între timp, doi dintre redactorii Automarket au devenit şi motociclişti, iar invitaţia BMW Motorrad România de a participa la cursurile unei şcoli defensive moto a venit la ţanc.
Vineri, 13 Martie 2015 | Siguranta

Ford investeşte 2.6 milioane de euro în 2015 pentru programul de instruire gratuită a şoferilor

Ford vrea să instruiască 5.000 de şoferi tineri din Europa pentru a-i învăţa să fie conducători auto mai siguri. Compania va investi 2.6 milioane de euro anul acesta pentru a-şi realiza obiectivul.
Luni, 14 Mai 2012 | Reportaj

Michelin Primacy Safety Trip, povestea unei călătorii în siguranţă

Michelin ne-a invitat să testăm pe şosea noile sale anvelope de vară, Primacy 3, în cadrul unei călătorii de 340 de kilometri derulate sub supravegherea unor piloţi de raliu.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru