Condus autonom

Sambata, 28 Octombrie 2023 | Industrie

Cruise, o companie care oferea taxiuri fără șofer, „trasă pe dreapta” în toată America

Departamentul de Vehicule Motorizate din California a declarat faptul că vehiculele autonome Cruise reprezintă un risc pentru siguranța publică. Declarația vine în urma unui incident în care o mașină Cruise a lovit un pieton.
Marti, 30 August 2022 | Tehnologie

Elon Musk: Mașini Tesla complet autonome până la finalul lui 2022

Elon Musk își propune ca tehnologia Tesla care permite un condus complet autonom să fie gata până la finalul acestui an. În funcție de aprobări, ar putea fi disponibilă la scară largă în SUA și Europa.
Vineri, 06 Mai 2022 | Tehnologie

Mercedes EQS și Clasa S, oferite cu sistem de condus autonom de nivel 3. Costă 5000 de euro

Mercedes-Benz va oferi modelele EQS și Clasa S alături de sistemul Drive Pilot (condus autonom de nivel 3) în Germania, începând cu 17 mai. Această opțiune va costa 5.000 de euro.
Vineri, 10 Decembrie 2021 | Tehnologie

Mercedes-Benz, primul producător din Europa cu rulare autonomă de nivel 3: poți vedea filme în mașină

Mercedes-Benz este primul constructor de automobile care își poate dota mașinile de serie cu un sistem de condus autonom de nivel 3. Tehnologia mărcii din Stuttgart a fost aprobată de către Autoritatea Federală de Transport din Germania.
Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Viitoarea generație BMW Seria 7 va avea sisteme de condus autonom de nivel 3

Viitoarea generație BMW Seria 7 va avea sisteme de condus autonom de nivel 3. Anunțul a fost făcut chiar de directorul de dezvoltare al producătorului german de automobile.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Masini autonome

Prototipurile semi-autonome Honda au parcurs peste 25.900 de kilometri în Germania

Constructorul japonez de automobile a expus patru prototipuri, dotate cu tehnologie de condus autonom de nivel 3 și 4, în cadrul evenimentului ITS World Congress 2021 din Germania. Până acum, prototipurile au parcurs peste 25.900 de kilometri pe drumurile din această țară.
Marti, 13 August 2019 | Tehnologie

Continental a lansat un nou sistem de camere video pentru condusul autonom: sistemul monitorizează atât comportamentul șoferului, cât și traficul din jurul mașinii

Continental a lansat un nou sistem de camere video cu care susține că va spori siguranța pasagerilor în timpul în care mașina se află în modul de rulare autonomă. Sistemul monitorizează atât comportamentul șoferului, cât și traficul din jurul mașinii.

Tag-uri similare

Continental, condus autonom, camere video, rulare autonoma, sistem camere video
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru