Coulthard

Marti, 25 August 2009 | F1 Short

Brundle: "Button poate pierde titlul mondial"

Martin Brundle crede ca Jenson Button poate pierde titlul mondial in acest sezon, in timp ce David Coulthard considera ca britanicul nu mai are aceeasi forta ca in debutul sezonului.
Marti, 25 August 2009 | F1 Short

Kubica si Rosberg critica prestatia lui Badoer

Robert Kubica i-a sugerat lui Luca Badoer sa ramana acasa dupa prestatia modesta de la Valencia, in timp ce Adrian Sutil spune ca italianul ar putea deveni un pericol pentru siguranta pilotilor.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

Alonso si Coulthard au facut show la Rotterdam

Fernando Alonso si David Coulthard au participat duminica la o demonstratie de Formula 1 la Rotterdam, spre incantarea celor cateva mii de fani prezenti la eveniment.
Luni, 17 August 2009 | F1 Short

Coulthard: "Renault nu merita sa fie suspendata"

David Coulthardconsidera ca suspendarea de la Marele Premiu al Europei ar fi o pedeapsa prea severa pentru Renault si Fernando Alonso.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Coulthard, pilot de rezerva la Red Bull in Ungaria

Red Bull Racing a confirmat ca David Coulthard va prelua functia de pilot de rezerva in Marele Premiu al Ungariei. Echipa nu a confirmat daca scotianul va indeplini acest rol pe tot parcursul sezonului.
Marti, 21 Iulie 2009 | F1 Short

Demonstratie de Formula 1 la Moscova

Heikki Kovalainen, Kazuki Nakajima si David Coulthard au fost reprezentatii echipelor McLaren, Williams si Red Bull la demonstratia de Formula 1 facuta luni la Moscova.
Joi, 16 Iulie 2009 | F1 Short

Coulthard: "Vettel - Webber, cea mai buna linie de piloti"

David Coulthard crede ca Sebastien Vettel si Mark Webber formeaza cea mai buna linie de piloti din Formula 1 si sustine ca nu a intentionat sa continue inca un sezon la Red Bull.
Marti, 23 Iunie 2009 | F1 Short

Coulthard: "Victoria lui Vettel a revitalizat campionatul"

David Coulthard considera ca succesul lui Sebastian Vettel la Silverstone aduce o noua pata de culoare in acest sezon, insa este aproape sigur ca Jenson Button isi va adjudecat titlul mondial.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | F1 Short

Coulthard: "Nu exista tensiuni intre Vettel si Webber"

David Coutlard a negat speculatiile potrivit carora relatiile dintre Sebastian Vettel si Mark Webber au devenit tensionate ca urmare a performantelor oobtinute de Red Bull in acest sezon.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 TOP

VIDEO: Coulthard a facut show la Mamaia!

Va prezentam un material video cu demonstratia facuta sambata de David Coulthard la Mamaia la volanul unui monopost Red Bull Racing RB4.
Luni, 04 Mai 2009 | Formula 1

Hartley, numit oficial pilot de rezerva la Red Bull

Brandon Hartley a fost numit oficial pilotul de rezerve al echipei Red Bull Racing, dupa ce neo-zeelandezul a primit superlicenta de pilot din partea FIA.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | Formula 1

Coulthard: "Ferrari are nevoie de Alonso"

David Coulthard considera ca Ferrari isi va reveni din perioada nefasta prin care trece numai daca il va angaja pe Fernando Alonso in locul lui Kimi Raikkonen, intrucat crede ca finlandezul nu este capabil sa dezvolte monoposturi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 TOP

Programul demonstratiei lui Coulthard de la Mamaia

David Coulthard va pilota la Mamaia pe 2 mai timp de o ora un monopost Red Bull RB4 pe o pista improvizata de 1200 de metri, in cadrul evenimentului Red Bull F1 Mix.
Joi, 09 Aprilie 2009 | Formula 1

Coulthard crede ca deflectoarele sunt legale

David Coulthard considera ca deflcetoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota respecta regulamentul tehnic in vigoare in privinta deflectoarelor.
Miercuri, 08 Aprilie 2009 | F1 Short

Coulthard ii ia apararea lui Hamilton

David Coulthard crede ca este firesc ca Lewis Hamilton sa actioneze conform indicatiilor echipei sale, dupa ce McLaren a fost implicata intr-un amplu scandal la Melbourne.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 TOP

Coulthard va pilota un monopost Red Bull in Romania!

David Coulthard va pilota un monopost Red Bull Racing in statiunea Mamaia pe 2 mai 2009.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Coulthard: "As fi fericit sa vad un duel Hamilton-Button"

David Coulthard, proaspat confirmat ca tester la Red Bull, sustine ca un duel intre britanicii de pe grila de start nu poate sa fie decat un lucru pozitiv.
Miercuri, 25 Martie 2009 | Formula 1

Coulthard, pilot de teste provizoriu pentru Red Bull

Publicatia Autosport sustine ca David Coulthard va fi pilotul de rezerva al echipei Red Bull in primele curse ale sezonului, intrucat Brandon Hartley nu a primit inca superlicenta de pilot.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Coulthard: "Massa este pilot de top, Raikkonen e lenes"

David Coulthard considera ca Felipe Massa este un pilot de clasa mondiala, insa il critica pe coechipierul sau, Kimi Raikkonen, spunand despre acesta ca este lenes.
Marti, 24 Martie 2009 | F1 Short

Coulthard lauda britanicii din Formula 1

David Coulthard considera ca jenson Button poate straluci in Formula 1 in acest sezon, dupa ce Ross Brawn a reusit sa creeze un monopost atat de rapid.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Honda, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru