Delphi

Luni, 27 Iulie 2015 | Tehnologie

Cum reacţionează şoferii când văd o maşină care se conduce singură pe şosea? De la "gesturi indecente" la "ochi miraţi"

O echipă de ingineri Delphi a traversat SUA de la vest la est cu o maşină complet autonomă. Reacţiile celorlalţi şoferi din trafic reprezintă unul dintre punctele de interes ale testului.
Luni, 06 Aprilie 2015 | Tehnologie

Premieră mondială: o maşină care se conduce singură a traversat America de la vest la est

Un prototip Audi Q5 echipat cu toată tehnologia necesară unei maşini autonome a reuşit să traverseze America de la vest la est. De-a lungul celor aproape 5500 de kilometri, maşina a mers în proporţie de 99% complet autonom.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | Economic

Volkswagen domină topul investiţiilor în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial

Volkswagen Group este compania care investeşte cel mai mult în cercetare şi dezvoltare la nivel mondial. Clasamentul primelor 2000 de companii din toate domeniile este însă înţesat de corporaţii auto.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | Intern

România, raiul furnizorilor auto: Delphi deschide o nouă uzină la Iaşi

Unul din cei mai mari furnizori la nivel mondial, Delphi Automotive, deschide a patra uzina din România, la Iaşi. Aici vor fi produse componente pentru motoarele diesel common-rail.
Joi, 09 Iunie 2011 | Intern

Delphi va angaja încă 800 de oameni la a patra fabrică din România

A patra uzină Delphi din România funcţionează în prezent cu 200 de salariaţi, dar acestora li se vor alătura încă 800 până la sfârşitul anului, anunţă furnizorul american de piese auto.
Joi, 09 Iunie 2011 | Feature

FEATURE: 10 invenţii auto care au debutat în IndyCar

Oglinda retrovizoare, centura de siguranţă, supraalimentarea, tracţiunea faţă şi integrală sunt doar câteva elemente familiare tuturor, care şi-au făcut ucenicia în celebra cursă de 500 de mile de la Indianapolis.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Tehnologie

Delphi lucrează la un sistem de încărcare fără fir a vehiculelor electrice

Furnizorul de componente auto Delphi a dezvoltat un sistem de încărcare fără fir a vehiculelor electrice. Acesta are o putere de 3.300 de waţi, dar debutul în producţie nu a fost anunţat.
Joi, 26 August 2010 | Industrie

Delphi intenţionează să închidă fabrica din Cehia

Furnizorul numărul nouă în lume în 2009, Delphi Automotive, intenţionează să închidă fabrica din Cehia în favoarea unui sit de producţie cu costuri mai reduse a forţei de muncă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru