Designer Porsche

Marti, 28 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă Jetour Traveller, un SUV hibrid de 20.000 de euro, desenat de un designer Porsche

Marca chineză Jetour a publicat primele imagini oficiale cu un nou SUV, numit Traveller. Noul model este desenat de un fost designer Porsche, care s-a ocupat anterior de mai multe modele celebre ca 918 Spyder și Cayman.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Industrie

Dacă nu o să vă placă mașinile Grupului Volkswagen, pe el trebuie să dați vina: Michael Mauer, noul designer al germanilor

Locul lui Walter da Silva în fruntea departamentului de design al Volkswagen Group va fi luat de Michael Mauer. Germanul a fost designer pentru Mercedes, Saab și Porsche.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | Modele noi

Porsche Panamera primeşte o generaţie nouă în 2016

Porsche lucrează la a doua generaţie a lui Panamera, programată să debuteze peste un an şi jumătate. Aceasta va beneficia de o caroserie nouă, o familie de motorizări regândită şi de un interior reproiectat.
Marti, 26 Februarie 2013 | Industrie

Chery are un nou designer şef venit de la Porsche

Chinezii de la Chery au un nou designer şef, în persoana lui Hakan Saracoglu. Designerul de 47 de ani a lucrat în echipele de design de la Ford of Europe şi de la Porsche, unde şi-a adus contribuţia la proiectele Focus, Mondeo, Boxster, Cayman şi 918 Spyder.

Tag-uri similare

Ford, Porsche, Ford Focus, noutati Porsche, Ford Mondeo, Porsche Boxster, Chery, Porsche Cayman, designer Porsche, desiger Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru