E-Golf

Joi, 24 Decembrie 2020 | Industrie

Final de carieră: uzina Volkswagen din Dresda a produs ultimul exemplar e-Golf

Volkswagen a anunțat că producția lui e-Golf a ajuns la final, ultimul exemplar fiind realizat la uzina din Dresda. În cei 7 ani de la debut, modelul electric a fost asamblat în 145.561 de unități.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie: Tesla Model 3 și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie, cu peste 10.000 de unități. În segmentul vehiculelor cu sisteme plug-in hybrid, Ford Kuga reușește să ajungă pe prima poziție, în timp ce clasamentul modelelor hibrid fără încărcare la priză este dominat în continuare de Toyota.
Luni, 06 Aprilie 2020 | General

În așteptarea lui Volkswagen ID.3: germanii extind producția lui e-Golf până în luna noiembrie

Volkswagen va extinde producția lui e-Golf până în luna noiembrie, potrivit unui document intern al constructorului, în contextul speculațiilor cu privire la problemele software ale hatchback-ului electric ID.3.
Duminica, 29 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a livrat peste 250.000 de mașini electrice și hibride: cel mai căutat model este e-Golf

Volkswagen a depășit borna de 250.000 de mașini electrice și hibrizi plug-in, topul livrărilor către clienți fiind dominat de VW e-Golf, cu circa 104.000 de exemplare. Pe locurile următoare se clasează Golf GTE, Passat Variant GTE și VW e-Up.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Volkswagen e-Golf a atins pragul de 100.000 de unități vândute: performanța, la 5 ani de la debutul producției

Volkwagen e-Golf, versiunea electrică a celui mai vândut model din Europa, a atins pragul simbolic de 100.000 de unități vândute la aproximativ 5 ani de la lansarea producției în 2014.
Vineri, 28 Iunie 2019 | ElectricRomania

Cifrele finale ale turului României cu mașini electrice - cât am mers, cât am încărcat, cât ne-a costat tot în #ElectricRomânia powered by Kaufland

După un experiment jurnalistic de amploare care a durat 7 zile, a implicat 5 mașini electrice, 8 jurnaliști, peste 1700 de kilometri, 15 orașe vizitate, 6000 de fotografii și 8 clipuri video, vă prezentăm concluziile primului tur al României cu toate mașinile electrice prezente fizic pe piață. #ElectricRomânia powered by Kaufland a ajuns la bilanț.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Duminica, 23 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen a mărit producția lui e-Golf de aproape trei ori: aproape 14.000 de unități în 2018

Volkswagen a produs în 2018 aproape 14.000 de unități ale modelului electric e-Golf, de aproape trei ori mai multe decât anul trecut. Peste 36% din producție a fost exportată în Norvegia.
Vineri, 02 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de hibrizi și mașini electrice în ianuarie: VW e-Golf a fost cel mai căutat model din Europa, urmat de Renault Zoe și BMW i3

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din Europa au crescut cu 36% în ianuarie, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. Volkswagen e-Golf a fost cel mai căutat model de către clienți, fiind urmat la mică distanță de Renault Zoe și BMW i3.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice în Europa, estimare de 200.000 de unități în 2017: Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf, așteptate să domine piața în următorii ani

Vânzările de mașini electrice pentru acest an sunt estimate să ajungă la 200.000 de unități în Europa. Modelele așteptate să se impună pe această piață în următorii ani sunt Tesla Model 3, Renault Zoe, BMW i3 și Nissan Leaf.
Duminica, 31 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Cerere ridicată: Volkswagen va dubla producția lui e-Golf

Volkswagen a anunțat dublarea volumului de producție pentru Volkswagen e-Golf, după ce modelul său a înregistrat un interes ridicat din partea clienților.
Marti, 29 Martie 2016 | Industrie

Volkswagen are probleme şi cu maşinile electrice: toate unităţile e-Golf vândute în SUA, rechemate în service

Volkswagen recheamă în service toate cele 5.600 de maşini electrice e-Golf vândute în SUA ca urmare a unei erori software care poate conduce la oprirea motorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

De la 190 la 300 de kilometri autonomie: Volkswagen e-Golf dă din coate pentru a ieși în evidență pe scena electricelor

Volkswagen pregătește un salt tehnologic major al cărui prim pas este realizat în 2016, când autonomia actualului e-Golf crește cu 30%. Ulterior, electrica de segment compact a germanilor trece pe o platformă dedicată și va avea o autonomie mărită serios.
Joi, 06 August 2015 | Industrie

Obiectiv: 100% electrice. Norvegia vrea să devină prima ţară din lume care interzice vânzarea de maşini noi diesel şi pe benzină

Norvegia continuă să avanseze din punctul de vedere al adopţiei maşinilor electrice. Cea mai evoluată ţară la acest capitol anunţă o ţintă foarte curajoasă: nicio maşină cu motor termic la vânzare în showroom-uri în 2025.

Tag-uri similare

Volkswagen, Nissan, masini electrice, Tesla, Model S, Leaf, electrice, Norvegia, e-Golf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru