Emisii Renault

Luni, 26 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Renault vrea ca 65% din vânzările europene să fie înregistrate de modele electrificate, până în 2025

Până în 2025, Renault vrea ca 65% din vânzările sale europene să fie în dreptul vehiculelor electrificate. Cota ar urma să ajungă la 90% din total până în 2030.
Joi, 16 Martie 2017 | Industrie

Renault, suspectată că utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor. Constructorul neagă toate acuzaţiile

Autorităţile franceze suspectează că Renault utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor după ce testele pentru Captur şi Clio au evidenţiat emisii de oxid de azot de 4 ori mai mari. Constructorul neagă acuzaţiile şi susţine că respectă regulamentele.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | General

E oficial: Renault are mașinile cu cele scăzute emisii din Europa

JATO Dynamics a publicat rezultatul unui studiu asupra emisiilor de CO2 ale celor mai bine vândute mărci din Europa. Renault a ieșit pe prima poziție pentru al doilea an consecutiv.
Vineri, 14 Martie 2014 | Feature

Cele mai "verzi" mărci din Europa: Renault are cele mai mici emisii, Dacia e pe nouă, iar România stă în a doua jumătate a clasamentului pe ţări

Emisiile de CO2 ale automobilelor vândute în Europa scad de la an la an, iar Renault şi-a atribuit în 2013 coroana pentru constructorul cu cele mai scăzute emisii poluante.
Joi, 05 Septembrie 2013 | Industrie

Dacia Sandero ajută Renault să devină liderul european al emisiilor de CO2

Renault a bătut toate mărcile din Europa la capitolul emisii de CO2/km. Media emisiilor maşinilor vândute de francezi în primele şase luni ale anului a scăzut vertiginos faţă de anul trecut.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Dacia Sandero, Renault Clio, emisii Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru